Klarklud i grå lavet af bomuld og træ-fibre fra Simple Goods

Karklud, Grå

Nu får du en af de mest bæredygtige karklude længe set - til en pris, hvor det virkelig ikke kan betale sig at købe de billige engangs-fiberklude fra supermarkedet!
Brug den både til rengøring og alm. aftørring af borde. Og når den er færdig med at være klud, kan den smides ud med dit grønne affald.

Beskrivelse

Nu behøver du ikke længere bruge de trælse engangs fiberklude fra supermarkedet. Disse bæredygtige og biologisk nedbrydelige karklude er tilmed til at betale og virkelig holdbare. Du finder ikke en bedre klud end denne.

Brug kluden når du skal gøre rent. Den er også god at bruge som svamp, da den er super absorberende. Du kan også bruge den til at tørre køkkenbordet over med og lige få gjort ordentlig rent på komfuret.

Når kluden er beskidt vasker du den blot på 60 grader i vaskemaskinen - eller smider den med en tur i opvaskemaskinen. Den tåler det hele.
Og når den engang er slidt og skal skiftes ud, så smider du den blot ud med dit bioaffald. Kluden er nemlig biologisk nedbrydelig og belaster derfor ikke naturen unødigt.

Den er lavet i 30% bomuld og 70% træ-fibre.
Den måler 17 x 20 cm

Der er 2 klude i pakken.

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Træ-fibre
Farve
Grå
Antal
2 stk.

Bedømmelse Anmeldelser (0)