Håndcreme med geranium (250 ml) fra Simple Goods

Håndcreme, Geranium

Lækker håndcreme der plejer dine hænder og efterlader dem med en skøn duft af geranium, lavendel og patchouli. I praktisk pumpeflaske, så du nemt kan dosere den rette mængde creme.

Beskrivelse

Få helt bløde hænder med denne lækre håndcreme, der tilfører fugt til dine hænder og genopretter deres fugtbalance.
Cremen trænger hurtigt ind i dine hænder, så du undgår at gå rundt og fedte over det hele. Den er desuden meget drøj i brug, og du har nemt ved at dosere den rette mængde creme med den praktiske pumpeflaske.

Cremen er lavet af naturlige, veganske ingredienser og er helt fri for skadelig kemi. Den er ikke testet på dyr og er biologisk nedbrydelig.

Der er tilsat æteriske olier med dejlige dufte og du vil nyde den afslappende effekt af lavendel og geranium kombineret med den styrkende og opløftende effekt af patchouli.

Der er 250 ml creme i flasken.

Ingredienser: Aqua (Water), Aloe barbadensis leaf juice, Glycerin, Sorbitan olivate, Cetearyl olivate, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Caprylic / Capric triglyceride, Cetyl palmitate, Sorbitan palmitate, Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Benzyl alcohol, Parfum* (Mix of natural and/or organic oils), Limonene, Linalool, Citronellol, Sclerotium gum, Salicylic acid, Sorbic acid, Geraniol, Sodium hydroxide, Maltodextrin, Beta glucan, Sodium benzoate, Levulinic acid, Citral, Sodium levulinate

Produktoplysninger

Vegansk
Ja
Indhold
250 ml

Bedømmelse Anmeldelser (0)