Karklud i Stone Khaki (30 x 30 cm) fra The Organic Company

Karklud, Stone Khaki

The Organic Company
97-73-12

En flot og lækker karklud lavet i 100% økologisk bomuld.

70,00 kr.

Beskrivelse

Skøn og super praktisk karklud i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld.

Denne skønne karklud, clay er perfekt til dig, der gerne vil begrænse din husholdnings affaldsmængde, og som sætter pris på lækre køkkentekstiler af høj kvalitet. Karkluden er i øvrigt mindst lige så lækker og anvendelig som vaskeklud, så den passer faktisk godt ind i både køkken og badeværelse - og så kan den naturligvis også anvendes til mange andre formål end til renholdelse. Eksempelvis gør et sæt lækre karklude fra The Organic Company det fint ud for stofservietter, hvis du bedre kan lide en lidt tykkere kvalitet, end man normalt ser i stofservietter, eller som gæstehåndklæde.

Karkluden er lavet af lækker 100% GOTS-certificeret bomuld, der tillige er økologisk, og den kan naturligvis vaskes. Erstat gerne de billige engangs-fiberklude, der indeholder mikroplast, med skønne karklude i kvalitetsbomuld fra The Organic Company.

Den lækre karklud passer perfekt sammen med vores andre produkter fra The Organic Company. Supplér f.eks. med lækre viskestykker og forklæde eller forstykke, der kommer i samme lækre kvalitetsmateriale og har samme udtryk - og sæt gerne forskellige farver sammen.

Materiale: 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld 
Størrelse: 30 x 35 cm

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Tåler
Vaskemaskine
Farve
Brun
GOTS-certificeret
Ja

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)