CALM Rondeller i Dark Grey (4 stk) fra The Organic Company

CALM Rondeller, Dark Grey - 4 stk.

The Organic Company
97-139-07

Et skønt lille sæt med rondeller i en fin mørkegrå farve. CALM rondeller fra The Organic Company, har en høj sugeevne. Rondellerne er lavet i en lækker kvalitet, og er endda 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Rondellerne er perfekte til at fjerne make-up, eller til at rense huden med om aftenen. Rondellerne kommer i en fin pakke med 4 stk. rondeller i 2 forskellige størrelser. Læs mere om de lækre rondeller længere nede på siden.

Beskrivelse

Her får du 4 lækre rondeller, som er lavet i 100% GOTS certificeret lækkert økologisk bomuld. De skønne detaljer på rondellerne, og den høje kvalitet gør, at du aldrig kommer til at lægge dem fra dig igen. Rondellerne er fra The Organic Company, og er vævet på to måder som er med til at give dem et lidt anderledes, men lækkert udtryk. Rondellerne har ydermere en rigtig høj sugeevne.
På den ene side af rondellerne, har disse fået en (tæt) vævning, der kaldes frotté, og på bagsiden har de fået en lærredsvævning. Dette betyder, at bagsiden altså er "flad", modsat frotté siden.

Vaskekludene fra The Organic Company har en rigtig flot mørkegrå farve - Clay, og nogle rigtigt fine størrelser, der ligger perfekt i hånden, når du skal til at fjerne make-up inden du går i seng. Det særprægede ved rondellerne fra The Organic Company er, at de er lavet af overskudsstof fra håndklædeproduktionen, så der altså intet stof er gået til spilde. Og, da rondellerne er lavet af bomuld, betyder det, at du kan bruge dem igen, og igen. I stedet for at smide dem ud, som med vatrondeller.

Størrelse
Sæt med 4 stk fine rondeller. 
2 stk. 8 x 8 cm.
2 stk. 7 x 11 cm.

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Farve
Grå
GOTS-certificeret
Ja
Antal
4 stk

Bedømmelse Anmeldelser (0)