• -40%
Grillhandsker i sort str L (2 stk) fra The Organic Company

Grillhandsker Large, Sort - 2 stk.

The Organic Company
97-76-02

2 lækre sorte grillhandsker, lavet i 100% økologisk bomuld.

195,00 kr. 325,00 kr. -130,00 kr.

Beskrivelse

Super lækre grillhandsker i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld.

Når man sætter pris på at kokkerere, så skal udstyret bare være i orden! Og grydelapper kan skam være super anvendelige i et køkken, men grillhandsker er bare så meget lettere og mere praktiske at anvende under madlavningen. The Organic Companys grillhandsker kommer i sæt á to stk., der ikke alene er meget indbydende at se på, men som også fungerer perfekt som grillhandsker og grydelapper - eller “ovnhandsker” om man vil.

Grillhandskerne er lavet af lækker 100% GOTS-certificeret bomuld, der tillige er økologisk. Det påsyede firmamærke er kun syet fast i siderne, så mærket i sig selv udgør en fin “strop”, som man kan hænge handskerne op i, når de ikke er i brug. Efter brug kan grillhandskerne naturligvis vaskes.

De lækre grillhandsker kommer i to størrelser og i en meget flot sort farve, der passer perfekt sammen med vores andre produkter fra The Organic Company. Supplér f.eks. grillhandskerne med lækre viskestykker og forklæde eller forstykke, der kommer i samme lækre kvalitetsmateriale og har samme udtryk - og sæt gerne forskellige farver sammen.

Materiale: 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld 

Størrelse: 16 x 35 cm

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Tåler
Vaskemaskine
Farve
Sort
GOTS-certificeret
Ja

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)