Universal rengøring med morgenfrue og salvie (1000 ml) fra Humdakin

Universal rengøring - Morgenfrue & Salvie

Velduftende universal rengøringsmiddel, der effektivt fjerner snavs og efterlader dine overflader rene. Meget drøj i brug og uden skadelig kemi.

Beskrivelse

Dette rengøringsmiddel kan du bruge til at gøre rent med over det hele. Det kan bruges på alle overflader der tåler vand, også træborde og gulve.
Rengøringsmidlet fjerner effektivt snavs og urenhuder fra de overflader du gør rent, og holder bakterietallet nede.

Det er helt genialt at bruge universalrengøringen sammen med den tilhørende Humdakin Spray Flaske. Så bliver det ikke nemmere at gøre rent hver gang der er beskidt et sted. Fyld en lille teskefuld rengøingsmiddel i flasken sammen med 500 ml vand og ryst det godt. Og så sprayer du bare der hvor der skal gøres rent og tørrer efter med en fugtig klud.

Rengøringsmidlet er en koncentrat, så det skal blandes med vand før det er klar til brug. Brug 30 ml (ca. 2 spiseskefulde) til 5 liter varmt vand. Pas på ikke at overdosere, for så belaster du miljøet unødigt.
Du kan nu vaske gulvet, fjerne støv på reoler og gøre rent på børneværelserne. Universal rengøringsmidlet er helt fri for skrappe kemikalier og er pH-neutralt.
Når du er færdig med at gøre rent, kan du bruge en ren, fugtig klud til at tørre overskydende sæbe af med - så undgår du striber.

Alle Humdakins rengøringsmidler er fri for parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende stoffer og kræftfremkaldende stoffer. Og de indeholder kun allergivenlig parfume og milde konserveringsmidler.
Flasken er fremstillet af genanvendt plastik.

Ingredienser: Mindre end 5 % ikke-ioniske overfladeaktive stoffer, konserveringsmidler (2-phenoxyethanol) og parfume.

Der er 1000 ml rengøringsmiddel i flasken.

Produktoplysninger

Indhold
1000 ml
Astma- og Allergivenlig
Ja

Bedømmelse Anmeldelser (0)