Organiseringsspand, kvadratisk i zink (21 x 21 cm) fra Humdakin

Organiseringsspand, Kvadratisk - Zink

Praktisk spand til organisering af rengøringsmidler, køkkenredskaber og haveredskaber - du kan virkelig bruge denne spand til mange forskellige ting. Vi er selv vilde med den - og en enkelt spand er sjældent nok, når først du kommer igang med at få skabt overblik.

Beskrivelse

Denne spand er vildt genial når du gerne vil skabe overblik over dine rengøringsartikler og undgå at de står og roder i et skab. Den gør det meget nemmere at placere dine rengøringsmidler i et højt skab, langt væk fra små børnehænder. Du kan nemlig meget nemt tage spanden ud af skabet og få fat på det du skal bruge, i stedet for at skulle overskue en hel hylde med rengøringsmidler. Virkelig smart og praktisk!

Spanden er også virkelig praktisk at bruge i haven, til haveredskaber. Tag den med rundt når du skal luge og ordne dine planter, for du kan have alt det nødvendige lige ved hånden. Og er der friske grøntsager der skal høstes, så kan du nemt opbevare dem i spanden og tage dem med indenfor i køkkenet.
Alt i alt har denne spand et hav af anvendelsesmuligheder - og det er ikke sikkert du kan nøjes med en enkelt, når først du prøver hvor genial den er!

Spanden er lavet i zink og har et lækkert håndtag i træ.
Den måler 21 x 21 x 17 cm og har 4 gode rum.

Produktoplysninger

Materiale
Zink
Farve
Zink
Bredde
21 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)