Vaskemiddel med rabarber og birk (1000 ml) fra Humdakin

Vaskemiddel - Rabarber & Birk

Lækkert allergi- og miljøvenligt vaskemiddel der kan vaske alt dit tøj helt rent - og det du har brugt til en løbetur og lugter knap så rart.

Beskrivelse

Stor flaske med flydende vaskemiddel, der både vasker dit tøj rent, sørger for at det dufter godt og passer på miljøet og din hud i mens.
Der er ekstrakt fra rabarber og birk i sæben, som er kendt for deres allergivenlige egenskaber. Desuden er der ingen skadelig kemi, farvestoffer eller hormonforstyrrende midler i sæben.

Du kan vaske al slags tøj rent med denne sæbe. Selv tøj der er meget beskidt eller er gennemsvedt bliver helt rent. Vaskemidlet vasker simpelthen fibrene helt i bund og efterlader tøjet med en dejlig duft af ro og renlighed.
Vaskemidlet har samme mildt duft af havtorn og kamille som Humdakins skyllemiddel og hvis du gerne vil passe endnu bedre på miljøet, anbefaler vi at du bruger tørrebolde når du tørretumbler tøjet, da det nedsætter tørretiden betragteligt.

Der er farvebevarende egenskaber i vaskemidlet, som kan bruges både til vaskemaskine og håndvask. Du kan med ro i sindet vaske alle slags materialer med dette vaskemiddel, pånær uld og silke. Der anbefaler vi at du bruger Uld & Cashmere Vaskemiddel.

Brug 2 hættefulde vaskemiddel til en vask, svarende til 30 ml.
Humdakins vaskemiddel er drøj i brug - og det er vigtigt at du ikke overdoserer. Dit tøj bliver ikke mere rent af det - til gengæld belaster du miljøet unødigt.
Er der pletter på tøjet kan du med fordel gnide en smule vaskemiddel på pletten inden vask og lade det trække 10 minutter inden du starter vaskemaskinen.

Ingredienser: Between (no less than or equal to) 5 and (no more than) 15% anionic surfactants, preservation agents (2phenoxyethanol), enzymes and perfumes

Produktoplysninger

Indhold
1000 ml
Astma- og Allergivenlig
Ja

Bedømmelse Anmeldelser (0)