• Økologisk
Køkken håndklæde i Oak fra Humdakin

Køkken Håndklæde, Oak

Lækkert håndklædet til køkkenet i perlestrikket GOTS-certificeret bomuld - passer perfekt sammen med de perlestrikkede karklude og viskestykker fra Humdakin. Med rigtig god sugeevne og enkelt udtryk, der passer ind i alle køkkener.

Beskrivelse

Dette bløde køkkenhåndklæde er lavet i den allerbedste kvalitet bomuld du kan få fingre i, nemlig GOTS-certificeret økologisk bomuld. Her er du ikke kun sikker på at selve bomuldsfibrene stammer fra økologisk dyrkning. Certificeringen betyder også at håndklædet er fremstillet under ordentlige arbejdsforhold.

Køkkenhåndklædet har en rigtig god sugeevne. Og den kan du meget nemt bevare, hvis du undlader at bruge skyllemiddel når du vasker det. Skyllemiddel lægger sig nemlig som en hinde rundt om fibrene og forhindrer at de suger maksimalt. Så nøjes med at brug alm. vaskemiddel - og så i tørretumbleren med håndklædet sammen med et par tørrebolde, så vil håndklædet være blødt og lækkert når det kommer ud.

Du kan skabe en virkelig lækker stemning i dit køkken ved at mikse dette køkkenhåndklæde med de andre perlestrikkede tekstiler fra Humdakin, f.eks. deres viskestykker og karklude. Særligt hvis du mikser farverne, kan du lave en lækker kulisse.

Håndklædet måler 45 x 70 cm.
Du vasker det på 60° i vaskemaskinen og det tåler fint tørretumbler.

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Økologisk
Ja
Farve
Brun
GOTS-certificeret
Ja

Bedømmelse Anmeldelser (0)