• -14%
Furnace Gen II gasgrill i farven Graphite fra Everdure

Furnace Gen II Gasgrill - Graphite

Luksus gasgrill med 3 brændere hvor der er plads til at tilberede den helt store grillmidddag til den store familie eller komsammen på terrassen.
Med højt låg der gør grillen ideel til konventionstilberedning.
Til denne model kan der tilkøbes IGT-regulator.

5.999,00 kr. 6.999,00 kr. -1.000,00 kr.

Beskrivelse

Tag din grilloplevelse til next level med denne højkvalitets gasgrill. Her får du virkelig meget for pengene!

Grillen har 3 brændere og bliver lynhurtig varm. Faktisk tager det blot 5 minutter fra du tænder, til du kan lægge de første pølser på den 200° varme grill takket være de 8,12 kW. Her er der et stort tilberedningsareal på hele 2915 cm², hvilket svarer du at du kan lave enten 28 burger bøffer, 13 røde bøffer eller 3 hele kyllinger på samme tid.
Brænderne kan naturligvis tændes individuelt, så du ikke behøver fyre op i hele grillen hvis du bare skal grille en smule kød.

Der er god plads under det høje låg, hvilket gør grillen rigtig god til konventionstilberedning hvor varmen cirkulerer 360° rundt inde i grillen - modsat direkte og indirekte varme der kommer nedefra.

Rengøringen går som en leg. Grillen er lavet i slidstærk aluminium, der ikke ruster og er nem at gøre rent. Grillristene er lavet i støbejern og er nemme at skrubbe på, når de er varme.

Nyd lækre grillmiddage hele året rundt med denne gode gasgrill.

Mål:
Højde: 106,8 cm (Med åbent låg: 144,7 cm)
Bredde: 131,2 cm
Dybde: 74,2 cm

Produktoplysninger

Materiale
Aluminium
Farve
Grå

Bedømmelse Anmeldelser (0)