• -20%
Hub II Kulgrill fra Everdure by Heston Blumenthal
Hub II er en lækker kulgrill med indbygget rotisseri
Hub II Kulgrill fra Everdure by Heston Blumenthal
Hub II er en lækker kulgrill med indbygget rotisseri

Hub II Kulgrill

En opgraderet udgave af Hub kulgrillen, med lige så god plads til meget grillmad som på originalen. Denne version er dog også med touch betjening og titanium finish.
Her er masser af plads til både bøffer, pølser, grøntsager og kyllinger til den store familie og når du har gæster. Grillen har integreret rotisseri, er nem at tænde og en drøm at grille på.

Med god plads til opbevaring under grillen.

11.999,00 kr. 14.999,00 kr. -3.000,00 kr.

Beskrivelse

Denne nye udgave af hub grillen har et lækkert touch panel du kan betjene grillen på - og har fået nogle virkelig flotte titanium afslutninger, der understreger det flotte design.

Det går som en leg, når du skal grille på Hub kulgrillen. Den kommer med det revolutionerende Fast Flame Ignition System, der ved hjælp af elektrisk tænding får grillen varmet op på bare 10 minutter. Du kan nemt og sikkert fylde mere kul på grillen efter den er tændt, da kromristene har cool-to-touch håndtag på.

Grillen har et kæmpe tilberedningsområde på hele 3270 cm2 - her er der plads til 32 burgerbøffer, 16 gode røde bøffer eller 5 hele kyllinger!
Og så er der integreret rotisseri hvor du uden problemer kan tilberede 2 hele kyllinger ad gangen. Der medfølger 4 Cliplock Forks, så du nemt kan sætte kyllingerne fast på rotisseriet. Det drives af en diskret motor og roterer lige så stille. Og højden kan du nemt justere med one-touch teknologi.

Der medfølger naturligvis også låg til grillen - som også sagtens kan være på, når rotisseriet er i brug.

Mål:
Højde: 90 cm (med rotisseri: 122,3 cm)
Bredde: 138,7 cm
Dybde: 59,1 cm

Produktoplysninger

Materiale
Aluminium
Titanium
Farve
Sort

Bedømmelse Anmeldelser (0)