• -33%
Fusion kulgrill fra Everdure

Fusion Kulgrill

Denne kulgrill er fantastisk hvad enten du er helt ny ud i grillens verden eller er en erfaren 'grillerist'.
Grillen er bygget op omkring en fusion af trækul og elektricitet, der giver dig den bedste charme fra begge verdener.

Stift nærmere bekendtskab med din næste kulgrill - vi lover dig at den ikke skuffer!

3.999,00 kr. 5.999,00 kr. -2.000,00 kr.

Beskrivelse

Helt emninent kulgrill der både er kompakt og spækket med fede features, der gør dig i stand til at grille alt.
Grillen har integreret rotisseri, så du kan tilberede en virkelig lækker grillkylling. Det kan nemt justeres i højden og drives af en diskret motor. Den kan bære op til 40 kg, og der følger 2 Cliplock Forks med så du kan sætte kyllingen godt fast.

Du får en stor tilberedningsoverflade på 1600 cm2, hvilket svarer til 16 burgerbøffer, 8 gode røde bøffer eller 2 hele kyllinger. Og selve grillen kan rumme op til 1 kg kul ad gangen, så der er masser af tid til at tilberede din mad.

Du har aldrig oplevet en kulgrill der var så nem at tænde. Det er slut med grillstarter, avispapir og optændingsblokke. Fusion kommer nemlig med Fast Flame Ignition System™. På bare 10 minutter er grillen helt klar til at du kan lave lækker mad.

Fusion er nem at flytte rundt på og tage med på farten. Du kan nemt løfte den af foden og placere den andre steder, da den har små ben under sig. Perfekt til dig der f.eks. gerne vil have den gode grilloplevelse med på sommerferie.

Grillen er virkelig nem at gøre ren. Kulbakken er aftagelig og derfor nem at tømme for kul rester. Brændkammeret er helstøbt og lavet af emaljeret porcelæn. Så det eneste du skal gøre er at fjerne de gamle kul og tørre grillen over med en klud.

Mål:
Højde: 90 cm (med rotisseri: 108,3 cm)
Bredde: 73 cm (med rotisseri: 85,9 cm)
Dybde: 41 cm

Produktoplysninger

Materiale
Aluminium
Farve
Sort

Bedømmelse Anmeldelser (0)