Dagny sengesæt (L: 200 cm) i Snow / Ocean fra by NORD

Dagny Sengesæt - Snow / Ocean (200 cm)

Eksklusivt sæt sengetøj med diskrete striber på langs, der sørger for at du får den allerbedste søvn. Sættet er lavet af tætvævet bomuld, der virkelig er som en drøm at sove i.

OBS: Dynebetrækket er til almindelig længde dyne!

Beskrivelse

Vil du gerne gøre det allerbedste for at sikre dig en god nats søvn, så er dette sengesæt et rigtig godt bud. Her er der skruet helt op for kvalitet og velvære - og du får en virkelig lækker oplevelse når du putter dig under en dyne der er redt op med Dagny sættet.

Sengesættet er fremstillet i åndbart OEKO-TEX® certificeret bomuld. Det er percale vævet og er helt tæt og blødt med en mat overflade. Dette sæt er utrolig slidstærkt og du kan derfor have det i rigtig mange år.
Stoffet har fået en enzymvask efter det er færdigvævet, som har sørget for at det bare er endnu blødere. Det gør det virkelig rart at sove med, fordi sengetøjet ikke bliver hårdt efter let brug.

Dagny sættet har smalle, diskrete striber på langs, der lige sørger for at overfladen ikke er helt ensartet. Du kan nemt style sættet med puder og sengetæppe, der kan skabe den helt rette stemning i dit soveværelse.

Dynebetrækket er med kuvertlukning og bindebånd, så det ikke smutter nogle steder.
Pudebetrækket er ligeledes med kuvertlukning.

Sengesættet har følgende mål:
Dynebetræk: 140 x 200 cm
Pudebetræk: 63 x 60 cm

Produktoplysninger

Mærkning
OEKO-TEX
Materiale
Bomuld
Farve
Blå
Hvid
Længde
200 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)