Sort te si med håndtag

Tesi, stor

Cha Cult
10-65-02

Dette er nok den bedste tesi du kan få fingre i! Perfekt størrelse når du skal brygge velsmagende te - og den kan bruges både i store krus og i næsten alle tepotter.
Tesien har to små 'håndtag' i toppen, så den nemt kan hænge på kanten af et krus eller en kande.

Det har aldrig været nemmere at brygge god te, når du har denne tesi.

38,00 kr.

Beskrivelse

Kan du lide masser af smag i din te? Så er denne tesi lige det, du skal bruge. Med en tesi bliver din te ikke presset sammen, men får i stedet lov til at ligge løst mens teen trækker. Ved at give teen mulighed for at flyde frit i tevande så den kan bevæge sig rundt, får olierne i teen meget bedre mulighed for at trænge ud i vandet - og din te får meget mere smag end den ellers ville gøre.

Denne store og klassiske tesi i metal har fået tilført to håndtag, så kan den nemt placeres på kanten af en kop eller en kande. Tesiens filter er forsynet med meget små huller, som gør at teen bliver i sien. Så undgår du at få 'tegrums' i din nybryggede kop te.

For at brygge den bedste kop te, er det vigtigt at du følger brygge anvisningerne der er på din te. Her vil det ofte fremgå hvor varmt vandet skal være, hvor meget te du skal bruge og hvor lang tid den skal trække.
Det er dog ikke alle te producenter, der skriver den slags på deres emballage. Derfor har vi lavet den ultimative tebrygge guide til dig, så du nemt kan se hvordan du skal lave teen for at opnå den allerbedste smag. Du fnder guiden lige her.

Rengøring af tesien er virkelig nemt. Efter du har brygget teen, kan du blot skylle den af så er den klar til brug igen. Med tiden vil der komme belægninger på tesien, hvis din te indeholder garvesyre. Og det gør al anden te, end rene urte teer. Garvesyren er dog heldigvis nem at fjerne. Du fylder blot varmt vand i en skål og opløser en halv opvasketab deri - eller tilsætter 2 tsk. bagepulver. Læg sien i blød i opløsningen i et par timer - og vask den så af med mild sæbe bagefter. Din tesi vil nu se ud som ny!

Tesien er 7,5 cm i diameter i toppen og 7 cm høj. De små håndtag er 8 mm lange.

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål
Opvaskemaskine
Nej
Diameter
7,5 cm
Højde
7 cm

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (4)