• -41%
Dagny pudebetræk (80 x 80 cm) i Snow / Coal fra by NORD

Dagny Pudebetræk - Snow / Coal (80 cm)

Eksklusivt pudebetræk med diskrete striber på langs, der sørger for at dit hoved ligger helt fantastisk natten lang. Pudebetrækket er lavet af tætvævet bomuld, der virkelig er som en drøm at sove i.

149,00 kr. 254,00 kr. -105,00 kr.

Beskrivelse

Vil du gerne gøre det allerbedste for at sikre dig en god nats søvn, så er dette pudebetræk et rigtig godt bud. Her er der skruet helt op for kvalitet og velvære - og du får en virkelig lækker oplevelse når du lægger dit hoved på en pude der er redt med Dagny betrækket.

Pudebetrækket er fremstillet i åndbart OEKO-TEX® certificeret bomuld. Det er percale vævet og er helt tæt og blødt med en mat overflade. Dette betræk er utrolig slidstærkt og du kan derfor have det i rigtig mange år.
Stoffet har fået en enzymvask efter det er færdigvævet, som har sørget for at det bare er endnu blødere. Det gør det virkelig rart at sove med, fordi pudebetrækket ikke bliver hårdt efter let brug.

Dagny betrækket har smalle, diskrete striber på langs, der lige sørger for at overfladen ikke er helt ensartet. Du kan nemt style betrækket med andre puder og sengetæppe, der kan skabe den helt rette stemning i dit soveværelse.

Pudebetrækket er med kuvertlukning. Det måler 80 x 80 cm

Produktoplysninger

Mærkning
OEKO-TEX
Materiale
Bomuld
Farve
Hvid
Sort
Bredde
80 cm
Længde
80 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)