Ground Steel biopejs helt i sort fra Le Feu

Ground Steel Biopejs, Sort

Virkelig flot og stilren biopejs, der med sin ultranemme opsætning og lugtfrie afbrænding er det perfekte valg til dig, der gerne vil have både hygge og ekstra varme i stuen her til efteråret.

Denne model har en flot fod i sort stål, der understreger det minimalistiske design og lader den smukke varmekilde tale for sig selv.

10.999,00 kr.

Beskrivelse

Dette er en virkelig flot og enkel biopejs, der med sin smukke metalfod virkelig pynter op i din stue. Lad varmen fra flammerne brede sig i stuen mens de spreder en skøn hyggelig stemning. Perfekt når dagene bliver koldere og det er tid til at putte sig lidt på sofaen.

Biopejsen kræver ingen særlig installation. Du skal blot samle den og tænde op, så er du igang. Den lugter ikke når den er tændt, da du brænder på ren etanol. Og du kan rykke den rundt i dit hjem som du ønsker, da den er virkelig nem at håndtere.
Perfekt som ekstra varmekilde. Den afgiver nemlig ca. 3KW varme og kan nemt hæve temperaturen et par grader i rummet hvor den står.

Når du placerer biopejsen skal du sørge for der er min. 15-20 cm til nærmeste brandbare materiale. Den bliver ikke brandvarm udenpå, men det er vigtigt lige at holde lidt sikkerhedsafstand.
Der kan være 2 liter bioetanol i brænderen, hvilket gør at pejsen kan være tændt i ca. 6 timer. Rigeligt til at holde den kørende en hel aften.

Biopejsen måler 52 x 35 x 49 cm.
Den er lavet i 2,3 mm S235 stål, der er malet med varmebestandig maling.

Produktoplysninger

Materiale
Stål
Farve
Sort
Højde
35 cm
Bredde
52 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)