Ground Low biopejs i sort med ben i sæbebehandlet eg (L: 45 cm) fra Le Feu

Ground Low Biopejs, Sort m. eg ben

Få varmen og spred en fantastisk hyggelig stemning i din stue, med denne biopejs fra danske Le Feu.
Biopejsen er helt fri for lugt og kræver ingen særlig installation. Du sætter blot benene under og stiller den lige der, hvor du ønsker. Og så kan du flytte på den igen og igen.

Denne model kommer med korte ben - 45 cm.

10.999,00 kr.

Beskrivelse

Få en ægte hyggespreder ind i stuen, med denne flotte biopejs. Aldrig har det været nemmere at få installeret en ekstra varmekilde, hvor den hyggelige levende ild i den grad formår at skabe en lækker stemning. At den tilmed er lugtfri og du undgår en besværlig installation, er blot endnu flere plusser ved en biopejs.

Du monterer blot de medfølgende ben på din Ground biopejs fra Le Feu - og så er du klar til at tænde op i pejsen. Biopejsen kan stå lige præcis der hvor du ønsker, så længe det er min. 20 cm fra brændbart materiale. Det gør også at du nemt kan flytte rundt på pejsen, hvis du hellere vil have den stående et andet sted.

Le Feus biopejse brænder på ren etanol, som ikke lugter og forurener luften. Det er en helt ren forbrændning og pejsen afgiver ca 3 KW varme. Stil dig foran ovnen, så kan du mærke varmen lige så fint.
Siderne og bunden bliver ikke brandvarme. Du skal dog stadig lige holde øje med børn og hunde, så de ikke får varme hænder og poter lige pludselig.
Der kan være 2 liter bioetanol i brænderen, hvilket giver en brændetid på ca. 6 timer. Så er der varme nok til en god, lang aften.

Vil du hellere have pejsen op og hænge i loftet? Det er intet problem. Du tilkøber blot et loftophæng og monterer i loftet, så er biopejsen lige til at sætte fast på det.

Biopejsen måler 52 x 35 x 49 cm.
Den er lavet i 2,3 mm S235 stål, der er malet med varmebestandig maling.
Benene er 45 cm lange og er lavet i sæbebehandlet egetræ. De har en diameter på 2,5-3,2 cm.

Produktoplysninger

Materiale
Egetræ
Stål
Farve
Sort
Højde
35 cm
Bredde
52 cm
Længde
45 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)