Showergel (500 ml) i praktisk pumpeflaske fra Ecooking

Showergel XL

Lækker mild og rensende sæbe, der med sit høje indhold af glycerin har blødgørende og glansgivende egenskaber og derfor også med fordel kan bruges som shampoo.
Har en mild duft af orange, lavendel og rose der dufter friskt.
Kommer i praktisk flaske med pumpe, så du nemt kan dosere den rette mængde.

239,95 kr.

Beskrivelse

Virkelig lækker showergel, der kan bruges både som kropssæbe og shampoo.

Denne showergel har et højt indhold af økologisk glycerin og agurkeekstrakt, der har både blødgørende og glansgivende egenskaber som er perfekte til dit hår. Men samtidig er den også mild ved din hud og er altså den helt perfekte følgesvend når du skal i bad.
Du kan bruge den til alle kropstyper.

Showergel kommer i praktisk flaske med pumpehoved, der gør det virkelig nemt for dig at dosere sæben i præcis den mængde du skal bruge.
Den er virkelig drøj i brug, og du kan passe lidt bedre på miljøet ved at dosere i små mængder. Der skal ikke meget sæbe til at vaske hele kroppen.

Kropssæben er vegansk og er dermalogisk testet.

Der er 500 ml sæbe i flasken.

Ingredienser: Aqua**, Aloe Barbadensis Leaf Water*, Disodium Laureth Sulfosuccinate**, Cocamidopropyl Betaine, Cucumis Sativus Fruit Water*, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycerin*, Sodium Chloride, Niacinamide, C12-15 Pareth-12, Sodium PCA**, Sodium Levulinate**, Citric Acid**, Potassium Sorbate, Helianthus Annuus Seed Extract*, Sodium Benzoate, Sodium Phytate**, Alcohol**, Parfum, Limonene, Linalool

* = økologisk · ** = naturlig

Produktoplysninger

Vegansk
Ja
Indhold
500 ml
Parfume
Ja

Bedømmelse Anmeldelser (0)