Bodyscrub 01 (300 ml) med duft af orange, lavendel og rose fra Ecooking

Bodyscrub 01

Fantastisk scrub til din krop, der nænsomt skrubber døde hudceller væk. Med naturligt siciliansk salt, der efterlader en sund og blød hud på hele kroppen.

Dufter dejligt af orange, lavendel og rose.

309,95 kr.

Beskrivelse

Denne bodyscrub er helt fantastisk at bruge, hvis du gerne vil have en sund og blød hud. Den sørger for nænsomt at skrubbe de døde hudceller væk fra din hud og efterlader huden blød og lækker. Virkelig et mirakelmiddel til dig der synes din hud virker 'træt' og trænger til fornyelse.

Der er i denne scrub en god cocktail af naturlige og økologiske ingredienser, der både plejer og fugter din hud.
Og den gode salt er den der sørger for at de døde hudceller bliver skrubbet væk fra overfladen, så de ikke blokerer for at creme og olie kan trænge ind og give den fugt og pleje de er tiltænkt.

Desuden har det den positive bivirkning at der bliver sat gang i blodcirkulationen når du skrubber huden, således at hudens egen foryngelsesproces bliver startet.

Du bør bruge body scrub en gang om ugen, for at holde huden sund og komme de døde hudceller til livs. Derudover så anbefales det at du hver dag smører din krop ind i din yndlingscreme, så den bliver holdt fugtig.

Denne scrub er vegansk og dermalogisk testet.
Der er 300 ml creme, svarende til 350 gram i denne fine bøtte.

Ingredienser: Maris Sal**, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Byturospermum Parkii Butter*, Butyrospermum Parkii Oil**, Hydrolyzed Sunflower Seed Wax**, Aleurites Moluccana Seed Oil**, Argania Spinosa Kernel Oil*, Sodium Stearoyl Lactylate**, Tocopherol**, Aqua**, Coco-Glucoside**, Glyceryl Oleate**, Helianthus Annuus Seed Oil*, Citric Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate**, Parfum, Geraniol, Limonene, Linalool.

* = økologisk  ** = naturlig

Produktoplysninger

Vegansk
Ja
Indhold
300 ml
Parfume
Ja

Bedømmelse Anmeldelser (0)