Salt Lakrids i mini plade (40 gram) fra Bagsværd Lakrids

Salt Mini Lakrids

Bagsværd Lakrids
148-42-01

Her får du den populære bløde lakrids tilsat verdens bedste Læsø salt - vi lover at den er et sikkert hit hvis du er fan af salt lakrids. Lakridsen er håndlavet på Bagsværd Lakrids' lakridsfabrik - og den kommer i en hel plade hvor du simpelthen skærer stykker af i lige præcis den størrelse der passer til dig.

Beskrivelse

Salt lakrids er en ny smag fra Bagsværd Lakrids, hvor den lækre klassiske lakrids er blevet tilsat verdens bedste Læsø salt. Resultatet er en plade lakrids der er blød som karamel - og som smager helt fantastisk. Vi er vilde med denne salte lakrids, og er sikre på den også falder i din smag.

Alle lakridspladerne bliver lavet i hånden hos Bagsværd Lakrids. Og de færdige plader skæres ud i hånden, hvorfor størrelsen kan afvige en smule. Det er altså bare en charme og et stort kvalitets stempel. Her produceres lakridsen som i gamle dage, og smagen er helt i top.

Du skærer selv pladen ud i den størrelse, som du ønsker. Brug en robust kniv, så er det nemmest. Du kan enten servere lakridsen på det hvide papir der ligger inde i pakken - eller du kan servere den i en flot skål eller på et lille fad.

Der er min. 40 gram lakrids i lakridspladen.

Produktoplysninger

Vægt
40 gram
Glutenfri
Ja
Smag
Lakrids
Land
Danmark

Bedømmelse Anmeldelser (0)