God Jul fra Smagfuld by Almuegaarden - gave med rabarber bolsjer og rom / chokolade bolsjer

Smagfuld - God Jul

Fantastisk julehygge gave, der kan sprede den dejlige julestemning og et ønske om en glædelig jul.
2 af de bedste æsker Smagfuld by Almuegaarden sat sammen med et bånd, med teksten GOD JUL. Du får her både det søde og bløde rom og chokolade bolsje - samt det friske med syrlig rabarber.

Beskrivelse

Nu er der den perfekte lille gave at ønske glædelig jul med rundt omkring.
Her får du nemlig to populære smagsvarianter fra Smagfuld by Almuegaarden: Rom & Chokolade bolsjer og Syrlige Rabarber bolsjer.

Smagfuld bolsjerne udmærker sig ved at have en drageret kerne inde i midten, som er blød i stedet for helt hård (som du kender fra traditionelle bolsjer). Udenom er der en tyk sukkerskal, der er nem at knase. På denne måde bliver smagsoplevelsen en helt anden end med traditionelle bolsjer - og vi lover dig at den gode smag er helt i højsædet i disse sukker herligheder.

Rom & Chokolade bolsjerne er dejligt søde. Inderst er der en kerne af drageret chokolade tilsat rom. Ja, ægte velsmagende rom. Og de færdige bolsjer indeholder også alkohol - men ikke så meget at du kan mærke det. Og de kan derfor spises af alle der kan lide smagen af rom. Yderst er sukkerskallen tilsat chokolade og har fået en virkelig flot kobber farve der matcher den fine æske, som bolsjerne kommer i.

De syrlige rabarber bolsjer er lavet på danske rabarber, der er kogt ind til en lækker sukker masse. Kernen er igen blevet drageret, så den er helt blød og lækker. Og sukkerskallen der omfavner den, er lige så nem at knase som resten af Smagfuld serien så du virkelig får valuta for smagspengene.

Du får her 2 x 100 gram bolsjer med bånd omkring. På båndet står teksten GOD JUL.

Produktoplysninger

Vægt
200 gram
Smag
Chokolade
Rabarber
Rom
Antal
2 stk.

Bedømmelse Anmeldelser (0)