Blonde vase (H: 24 cm) i klar krystal fra Anna von Lipa

Blonde Vase - Krystal

Anna von Lipa
91-105-14

Virkelig smuk og elegant vase lavet i krystalglas - med det ikoniske pindsvine mønster Hobnail på hele vasen. Nyd denne fryd for øjet hjemme i stuen - eller glæd en du holder af med en helt fantastisk gave.

Vasen er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud vase for vase, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på vasens unika og at den er mundblæst.

Beskrivelse

Blonde vasen er lavet med det ikoniske pindsvine mønster over det hele, også kendt som Hobnail - for jer der kender Anna von Lipas univers.
Vasen har en klassisk høj form, hvor halsen smaller en smule ind. Den er perfekt til både store buketter eller enkelte blomster. Og så er den også bare smuk i sig selv, og ser virkelig dekorativ ud når den står fremme.

Her kommer den i klar krystal, der er helt gennemsigtig. Det giver et lækkert farvespil, og farven passer ind i både de mørke og de lyse indretninger.

Hver enkelt vase er helt unik, i det vasen er blevet mundblæst på Anna von Lipas glaspusteri i Tjekkiet. Der kan forekommer små variationer i farverne fra vase til vase - netop fordi vasen er lavet af mennesker og ikke maskiner. Der kan også forekomme små luftbobler og tykkelsen på glasset kan også variere lidt. Det er udelukkende et udtryk for den høje kvalitet og at vasen er blevet mundblæst.

Specifikationer:

Højde: 24 cm
Diameter: 16 cm
Diameter - åbning: 7 cm
Farve: Krystal

Alle Anna von Lipas glasvarer bliver lavet i Tjekkiet, af de bedste glaspustere der er eksperter i de unikke teknikker som Anna von Lipas produkter fremstilles med.
Der bruges specielt sand og vand til fremstillingen, der resulterer i krystalglas af allerhøjeste kvalitet. Og selve fremstillingen af hver enkelt glasvare er en langsommelig proces, der i den grad kan ses og mærkes så snart du står med vasen i hånden.

Her er en vase, som emmer af kvalitet og lækkert design. Nyd den i dit smukke hjem.
Den er nem at sætte sammen med andre vaser fra Anna von Lipa - og du finder hele den smukke samling af vaser lige her.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Klar
Diameter
16 cm
Højde
24 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)