• -20%
Danish Summer Skål - Large (Ø: 24 cm) i Pink fra Kodanska

Danish Summer Skål, Large - Pink

Smuk skål i enkelt design med det flotte regndråbe mønster på. Perfekt til servering af alt fra salat til dessert og morgenmad - eller blot til pynt.

Sæt skålene sammen i forskellige farver og størrelser, når du vil dække et smukt middagsbord.

703,20 kr. 879,00 kr. -175,80 kr.

Beskrivelse

Virkelig fin, lav skål der kan bruges til servering af det meste. Den er oplagt som salatskål, men kan også bruges til flotte desserter, som morgenmadsskål, som snackskål, til kartoflerne - men også til at lave en flot juledekoration i eller bare til at stå fremme og pynte. Det afhænger helt af hvilken størrelse skål du vælger.
Skålen fås nemlig i 3 forskellige størrelser, der alle kan mikses i farver og størrelser præcis som du føler for.

Mønsteret på skålen er inspireret af den danske sommer, hvor regndråber kan forekommer. Der er dråber i skålen i forskellige former og størrelser, og mønsteret giver skålen dens helt eget udtryk.

Skålen opstod da Marie Graff stod med et cocktailglas uden fod, og tænkte at det da kunne være en sød lille skål. Det er danske Marie der er designeren bag Kodanska - og så er glas herlighederne fremstillet i Bøhmen, Tjekkiet hvor de bedste glaspustere slår deres folder.
Hver enkelt skål er lavet af mundblæst krystalglas, der er afrundet i træform. Under fremstillingen kan der forekomme små bobler i glasset - ligesom der ikke er 2 skåle der er helt ens. Dette er blot et udtryk for at skålen er håndlavet og pustet med munden og er et udtryk for den høje kvalitet.

Info om skålen:

Diameter: 24 cm
Højde: 6 cm
Farve: Pink / Lyserød

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Pink
Diameter
24 cm
Højde
6 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)