• -20%
Danish Summer Small Drops glas (250 ml) i Amber fra Kodanska

Danish Summer Small Drops Glas - Amber

Fantastisk glas, der er din perfekte makker når der skal dækkes op derhjemme. Server festlige drikkevarer i det dekorative glas - og sæt gerne Danish Summer glassene sammen i forskellige farver og med forskellige dråber på. Vi garanterer et smukt og udtryksfuldt bord!

167,20 kr. 209,00 kr. -41,80 kr.

Beskrivelse

Virkelig flot og dekorativt glas, der selvfølgelig er oplagt at bruge når der skal sættes vandglas på bordet til middagen.
Men det kan bruges til alt. Nyd en lun efterårsdrink af glasset, når temperaturen daler udenfor. Eller brug glasset til dekorationer og opbevaring - der er faktisk ingen grænser for hvad det kan bruges til.

Danish Summer krystalserien er inspireret af det danske sommervejr. Farverne giver et smukt spil i solen og mønsteret er formet som dråber i forskellige størrelser og former.

Glasset er mundblæst og ægte krystalglas. Det er designet af danske Marie Graff og produceret i Bøhmen, Tjekkiet. Det er her eksperterne i krystalglas holder til og den høje kvalitet afspejles i den grad i de smukke glas. HVert glas produceres enkeltvis, og der kan derfor forekomme små afvigelser, luftbobler og andet. Dette er ikke fejl, men blot med til at understrege den høje kvalitet af produktionen.

Info om glasset:

Indhold: 250 ml
Højde: 9 cm
Diameter: 7 cm
Farve: Amber / Ravfarvet

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Kapacitet
250 ml
Farve
Brun
Diameter
7 cm
Højde
9 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)