Flow glas (250 ml) i lyseblå med striber fra Kodanska

Flow Glas - Lyseblå m. striber

Fantastisk smukt glas, der er oplagt at servere kulørte cocktails i eller en festligere måde at nyde et glas vand til maden på. Det smukke glas er fremstillet af flere lag glas, der tilsammen frembringer det flotte, abstrakte mønster.

Oplagt gaveidé til bryllup og fødselsdag!

Beskrivelse

Her får du et dekorativt og flot glas der kan rumme 250 ml væske. Glasset har et lækkert, abstrakt mønster hvor farverne er nøje afstemt med hinanden.
Brug glasset når du skal servere lækre cocktails for dine gæster - og når du gerne vil sætte lidt mere farve på din borddækning. Det er også oplagt at nyde en lun kom te med rom i på en kold vinteraften.

Designet af Flow glasset er lavet af danske Marie Graff, der er designeren bag Kodanska. Der er blevet leget med knust glas, stofrester, det uforudsigelige i glaskunst og et væld af farver under processen med Flow kollektionen. Inspirationen kommer fra 'go with the flow' og der er i den grad blevet leget, for at fremtrylle det flotte udtryk på glasset.

Glasset er lavet af mundblæst krystalglas og er fremstillet i Bøhmen, Tjekkiet af virkelig dygtige glaspustere. Glasset består af 3 lag glas, hvor nogle er med farve og andre helt klart glas - og det er på den måde det lækre farvespil fremkommer. Og så er glasset afrundet i træform, så formen på dem alle er den samme. Der kan dog forekomme afvigelser i mønsteret og der kan opstå små luftbobler i det færdige glas. Dette er ikke fejl, men blot et udtryk for den høje kvalitet og det unikke udtryk.

Du kan sagtens hælde varme drikke op i glasset, men du bør undgå kogende vand af fare for at glasset kan springe.
Når du skal vaske glasset af, kan det sagtens komme i opvaskemaskinen på glasprogram. Så holder dit glas sig smukt længe.

Info om glasset:

Indhold: 250 ml
Højde: 9 cm
Diameter: 7 cm
Farve: Lyseblå m. striber

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Kapacitet
250 ml
Farve
Blå
Diameter
7 cm
Højde
9 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)