• Økologisk
Big Waffle badehåndklæde (100 x 150 cm) i Clay fra The Organic Company

Big Waffle Badehåndklæde - Clay

The Organic Company
97-136-06

BIG WAFFLE håndklæderne fra The Organic Company, er lækre og komfortable. Håndklædet er lavet i høj kvalitet og lavet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Dette lækre, og tilmed store badehåndklæde, er perfekt at bruge efter et dejligt varmt bad. Håndklædet har en høj sugeevne.

Beskrivelse

Her får du et rigtig lækkert badehåndklæde lavet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Håndklædet er af rigtig høj kvalitet og har lækre detaljer som adskiller sig fra 'normale' håndklæder. Det flotte vaffel-vævede mønster gør, at håndklædet har et helt unikt udtryk. BIG WAFFLE badehåndklædet fra The Organic Company ser smukt ud når det hænger på badeværelset. Og da dette håndklæde er så dejligt stort (150 x 100 cm), kan du endda vælge at bruge det som et flot tæppe til sofaen i stedet. Det er også stort nok til at have med sig på strandturen med vennerne, eller familien.

Håndklædet har fået en rigtig fin, dæmpet brun farve, der passer ind alle steder. Med BIG WAFFLE badehåndklædet hængende derhjemme på badeværelset, er du sikker på, at have et virkeligt lækkert håndklæde, i højeste kvalitet. Det flotte Nordiske udtryk, som håndkædet også giver, med sit vaffel mønster, er med til at skabe en hyggelig stemning i rummet. Uanset om du vælger at bruge badehåndklædet efter badet, eller som tæppe, til at pakke dig ind i, i sofaen med en god film  - Et hverdags håndklæde som giver luksus-tørring til både dig og dine gæster.

Størrelse: 100 x 150 cm
Farve: Clay

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Økologisk
Ja
Farve
Brun
Bredde
100 cm
Længde
150 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)