• Økologisk
Calm vaskeklude (4 stk) i hvid i fin æske fra The Organic Company

CALM Vaskeklude, Hvid - 4 stk

The Organic Company
97-139-01

En skønt lille kludesæt, i en flot hvid. CALM vaskeklude fra The Organic Company, har en høj sugeevne. Vaskekludene er lavet i høj kvalitet og i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Perfekte klude, til aftørring af hænder, eller til at fjerne make-up. Kludene kommer i en fin pakke med 4 stk.

Beskrivelse

Her får du 4 rigtig lækre vaskeklude, som er lavet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Vaskekludene har nogle lækre detaljer, og er af rigtig høj kvalitet. Kludene er fra The Organic Company, og er vævet på to måder som er med til at give det et anerledes udtryk og en rigtig høj sugeevne. På den ene side af vaskekludene, har disse fået en (tæt) vævning, der kaldes frotté  og på bagsiden har de fået en lærredsvævning. Dette betyder, at bagsiden altså er "flad", modsat frotté siden. På langsiden af vaskekludene finder du en fin strop, i samme lysegrå farve, som gør at du nemt kan hænge dit hverdags håndklæde op på en knage.

Vaskekludene fra The Organic Company har en rigtig fin hvid farve - Natural White, og en rigtig fin størrelse (28 x 28 cm), der egner sig perfekt på badeværelses bordet f.eks. i en lille kurv, så de er lige ved hånden, når du skal til at fjerne make-up inden du går i seng. De egner sig også super fint som mini-håndklæder, som også kan ligge på badeværelset. Lækre hverdags vaskeklude som giver luksus-tørring til både dig og dine gæster.

Den flotte hvide farve gør, at vaskekludene passer ind på alle badeværelser.

Størrelse
Vaskekludesæt med 4x fine vaskeklude. 
28 x 28 cm.

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Økologisk
Ja
Farve
Hvid
GOTS-certificeret
Ja

Bedømmelse Anmeldelser (0)