Flow Karaffel (1200 ml) i grøn med orange striber fra Kodanska
Smuk er den flotte karaffel i grøn med orange striber fra Kodanska
Flow Karaffel (1200 ml) i grøn med orange striber fra Kodanska
Smuk er den flotte karaffel i grøn med orange striber fra Kodanska

Flow Karaffel - Grøn m. orange striber

Servér vand og vin med stil, når du inviterer til lækker middag. Den smukke Flow Karaffel er perfekt at bruge, når du skal dække flot op på middagsbordet. Der er god plads i den rummelig karaffel, så det er bare med at fylde den op.
Og når den ikke skal bruges til at servere drikkevarer ved bordet, kan du bruge den som en dekorativ vase.

Beskrivelse

Denne smukke karaffel kan nu blive din. Den er udformet ganske klassisk i et enkelt design, der passer ind de fleste steder. Farve kombinationen på kanden er dog abstrakt og virkelig helt fantastisk at opleve på nær hold.

Den flotte karaffel er lavet i mundblæst krystalglas, og er fremstillet af tre lag glas. Et lag med klart glas og andre lag med farvet glas i forskellige farver. Tilsammen giver det karaflen dette meget ikoniske udtryk og det glade farvespil skaber en fantastisk stemning når du dækker op med denne karaffel.

Når du ikke serverer drikkevarer i kanden, er den også oplagt at bruge som vase. Den slanke hals vil holde smukt på en mindre buket blomster og virkelig sprede en lækker stemning i rummet.

Du bør ikke hælde meget varme væsker i karaflen, da du risikerer at glasset udvider sig og den sprænger. Den tåker dog sagtens at blive vasket op i opvaskemaskine på glas program - og dette vil også hjælpe med at holde karaflen smuk i mange år.

Info om karaflen:

Højde: 29 cm
Diameter: 13 cm
Kapacitet: 1200 ml
Farve: Green with Orange Stripes

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Opvaskemaskine
Ja
Kapacitet
1200 ml
Farve
Grøn
Diameter
13 cm
Højde
29 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)