• -15%
Dual Blaze airfryer i mørkegrå fra Cosori

Cosori Dual Blaze Airfryer - Mørkegrå

Airfryer der kan alt! Med dobbelt varmelegeme, stor kapacitet og 12 forudindstillede programmer går det som en leg at tilberede lækre retter til din familie og dine gæster.
Din mad bliver hurtigere færdig end i en traditionel ovn, og så kan du spare på fedtstoffet. Nyd nem madlavning med denne airfryer i dit køkken!

1.999,00 kr. 2.349,00 kr. -350,00 kr.

Beskrivelse

Med sit elegante design og kompakte størrelse passer Cosori Dual Blaze Airfryer ind i ethvert moderne køkken. Den har to kraftfulde varmeelementer, der sikrer, at din mad bliver sprød og lækkert uden brug af alt for meget olie.
Den patenterede 360 TermoIQ teknologi sørger for at fordele varmen under hele tilberedningen, så maden bliver tilberedt jævnt.

Maskinen er nem at bruge med intuitivt kontrolpanel, der lader dig justere temperaturen og tilberedningstiden på din mad. Med den store kapacitetskurv på 6,4 liter kan du tilberede store portioner af dine yndlingsretter som sprøde pommes frites, kyllingevinger, stege og grøntsager.

Cosori Dual Blaze Airfryer er også utrolig nem at rengøre, da den er udstyret med en non-stick overflade. Og hvis du mangler inspiration til retter, så får du en opskriftsbog med i købet.

Du kan desuden bruger VeSync app'en, til at styre din airfryer med og få inspiration til nye retter. Den er tilgængelig til både iOS og Android. Appen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til din airfryer via Wi-Fi og styre den direkte fra din telefon.
Med appen kan du få adgang til en række funktioner og muligheder, som ikke er tilgængelige på selve airfryeren. Du kan vælge mellem en række forudindstillede tilberedningsprogrammer, der er tilpasset forskellige typer af mad, eller du kan oprette dine egne tilberedningsprogrammer og gemme dem til senere brug.
Appen giver også mulighed for at se tilberedningstider og temperaturen i realtid, så du kan følge med i madlavningen, mens du er væk fra airfryeren. Og med appens "Favoritter" -funktion kan du gemme dine yndlingsopskrifter og tilberedningsprogrammer til senere brug.

Med Cosori Dual Blaze Airfryer kan du nyde den samme lækre, sprøde smag som dybstegt mad, men med mindre fedt og mere sundhed i fokus. Så tag det første skridt mod en sundere livsstil og prøv Cosori Dual Blaze Airfryer i dag!

Produktoplysninger

Kapacitet
6400 ml
Farve
Grå

Bedømmelse Anmeldelser (0)