Signature #6 vingummi (240 gram) fra Wally and Whiz

Signature No. 6 Vingummi, Stor

Oplev den forfriskende og sofistikerede smag af Signature #6 Vingummi fra Wally and Whiz. Disse små, grønne terninger kombinerer citrusagtig lime, aromatisk timian og forfriskende verbena for en uforglemmelig smagsoplevelse.

Håndlavet med de bedste naturlige ingredienser og uden kunstige farvestoffer, er disse vingummier et kunstværk for dine smagsløg.

94,00 kr.

Beskrivelse

Oplev en eksplosion af smagssensationer med Signature #6 Vingummi fra Wally and Whiz. Disse små, uimodståelige terninger vil tage dig med på en smagsrejse fyldt med lime, timian og verbena. Hver bid er som et kunstværk, der kombinerer unikke smagskombinationer for at skabe en uforglemmelig oplevelse for dine smagsløg.

Vores Signature-serie er en hyldest til vores mest eksklusive og udsøgte vingummivarianter, og #6 skuffer ikke. Denne velsmagende kombination af citrusagtig lime, aromatisk timian og forfriskende verbena vil få dig til at føle dig forfrisket og revitaliseret på en helt ny måde. Den søde og syrlige smag af lime går hånd i hånd med den urteagtige aroma af timian og verbena, der skaber en perfekt balance mellem friskhed og krydderi.

Hver terning er omhyggeligt fremstillet med kærlighed og omhu af vores dygtige håndværkere. Vi bruger kun de bedste naturlige ingredienser, der er fri for kunstige farvestoffer og konserveringsmidler, så du kan nyde vores vingummi med god samvittighed. Denne 240 gram pakke er perfekt til at dele med venner og familie eller til at forkæle dig selv med en lækker godbid.

Vores Signature #6 Vingummi er ikke kun en fryd for dine smagsløg, men også for dine øjne. De små terninger har en elegant og sofistikeret fremtoning, der vil imponere enhver. Den smukke grønne farve repræsenterer limeens friskhed og timianens naturlige nuancer, og den diskrete duft af verbena får dig til at længes efter at smage dem.

Uanset om du er vingummientusiast eller bare elsker at udforske nye og spændende smagsoplevelser, vil Signature #6 Vingummi fra Wally and Whiz helt sikkert behage dine sanser. Den unikke kombination af lime, timian og verbena giver en uovertruffen smagsoplevelse, der vil efterlade dig ønsket om mere. Så tag en bid, lad smagene danse på din tunge, og lad dig forføre af denne lækre delikatesse fra Wally and Whiz.

Produktoplysninger

Vægt
240 gram
Vegansk
Ja
Glutenfri
Ja
Laktosefri
Ja

Bedømmelse Anmeldelser (0)