• -26%
Flaske med låg (1000 ml) og teksten Sparkling på fra Nicolas Vahé

Flaske med låg - Sparkling

Sparkling glasflaske er en elegant kombination af funktionalitet og stil. Med sit tidløse, minimalistiske design og praktiske låg er denne flaske perfekt til servering af brusende vand ved enhver anledning. Det sofistikerede look og den bæredygtige tilgang forvandler simpel vandservering til en stilfuld oplevelse.

59,00 kr. 79,95 kr. -20,95 kr.

Beskrivelse

Opdag glæden ved en elegant vandoplevelse med "Sparkling" glasflasken fra Nicolas Vahé. Denne flaske er mere end blot et praktisk køkkenredskab - det er en del af et sofistikeret og stilfuldt borddækningssystem, der bringer en sans for moderne elegance til enhver middagsbord.

Nicolas Vahé's "Sparkling" glasflaske er en opdatering af den klassiske vandflaske, skabt med et fokus på funktionalitet og stil. Flasken er fremstillet i glas, et materiale valgt for sin holdbarhed og æstetik. Med sin klare og gennemsigtige overflade giver den ikke kun et sofistikeret touch, men tillader også nem kontrol af indholdet indeni.

Designet er tidløst og minimalistisk, og flasken bærer et dekorativt "Sparkling"-print, der tilføjer et præg af luksus og finesse. Denne flaske passer ubesværet til en bred vifte af stel og anledninger - fra de finere middage til spontane sammenkomster med venner. Den bringer et strejf af det sofistikerede ind i bordopdækningen, hvilket gør dine måltider mere mindeværdige.

Flaskens praktiske låg sikrer, at det sprudlende vand forbliver friskt og boblende, uanset hvor længe middagen varer. Så uanset om det er en varm sommerdag eller en hyggelig vinteraften, vil Nicolas Vahé's "Sparkling" glasflaske sørge for, at din drik forbliver lige så forfriskende som da den først blev hældt.

Detaljerne i denne flaske er nøje overvejet for at skabe en fuldendt oplevelse. Den er ikke kun designet til at se smuk ud på dit bord, men er også tiltænkt praktisk anvendelse, nem rengøring og holdbarhed. Med denne flaske kan du servere dine gæster vand med stil, mens du også bidrager til en mere bæredygtig livsstil ved at undgå engangsplastikflasker.

Gør Nicolas Vahé's "Sparkling" glasflaske til en fast del af dit middagsbord, og oplev, hvordan det kan forvandle en simpel vandservering til et udsøgt udtryk for din personlige stil og æstetiske sans.

Flasken kan indeholde 1000 ml væske og den måler 21,9 cm i højden og har en diameter på 9,2 cm.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Kapacitet
1000 ml
Farve
Klar
Diameter
9,2 cm
Højde
21,9 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)