Presentation mini bradepande (2 stk) fra Nicolas Vahé

Presentation Bradepande, 2 stk

Oplev en ny dimension af elegance og stil med Nicolas Vahés mini-bradepandesæt. Disse rustfrie stålbradepander med messinghåndtag tilføjer en sofistikeret og uformel touch til din borddækning. Server lækre måltider individuelt og portionsanrettet for en mindeværdig madoplevelse.

Beskrivelse

Introducer elegance og stil til din borddækning med det eksklusive sæt af 2 mini-bradepander fra Nicolas Vahé. Disse fantastiske mini-bradepander er skabt til at imponere og tilføje en ekstra dimension til din madoplevelse.

Fremstillet af holdbart rustfrit stål og prydet med forførende messinghåndtag, kombinerer disse bradepander både en uformel og stilfuld æstetik. Det unikke design skaber en pubagtig atmosfære, hvor dine retter kan serveres individuelt og portionsanrettet.

Med Nicolas Vahés mini-bradepandesæt vil du opnå den perfekte præsentation af dine lækre måltider. Denne serie af bordservice i miniature kaldet Presentation er specielt udviklet til at skabe en uforglemmelig oplevelse for dine gæster.

Uanset om du serverer forretter, hovedretter eller lækre dessertanretninger, vil disse mini-bradepander tilføje et sofistikeret touch til din borddækning. De er ideelle til at fremhæve delikate smagsnuancer og teksturer, da de gør det muligt at skabe individuelle præsentationer af hver ret.

Med deres kompakte størrelse er mini-bradepanderne også yderst praktiske og nemme at håndtere. Du kan problemfrit transportere dem direkte fra ovnen til bordet og give dine gæster en imponerende servering.

Udover deres fremragende funktionalitet er mini-bradepanderne også utroligt lette at rengøre. De kan nemt vaskes op i hånden eller placeres i opvaskemaskinen, hvilket gør dem perfekte til daglig brug og til specielle lejligheder.

Skab den perfekte atmosfære og præsentation omkring dine retter med Nicolas Vahés mini-bradepandesæt. Giv dine gæster en mindeværdig madoplevelse, hvor hver bid serveres med stil og elegance. Med dette sæt kan du virkelig imponere og tilføje et eksklusivt præg til dine gastronomiske kreationer.

Specifikationer:

Maks. temperatur: 250°
Mål: 11 x 11 x 4,5 cm
Materiale: Rustfrit stål og messing

Bør vaskes op i hånden.

Kan bruges i alm. ovn og varmluftsovn.
Kan bruges på alle kogeplader, på nær induktion.

Produktoplysninger

Materiale
Messing
Rustfrit stål
Højde
4,5 cm
Bredde
11 cm
Antal
2 stk.

Bedømmelse Anmeldelser (0)