• -30%
Flaske med låg (1000 ml) og teksten Sparkling på fra Nicolas Vahé

Flaske med låg - Still

Oplev Nicolas Vahé's Still glasflaske, perfekt til servering af vand og andre drikkevarer. Med et underspillet, dekorativt print og en kapacitet på 1000 ml, kombinerer denne flaske elegance med funktionalitet. Den er ideel til både formelle middage og uformelle sammenkomster, hvilket gør den til et uundværligt stykke i enhver borddækning.

56,00 kr. 79,95 kr. -23,95 kr.

Beskrivelse

Her får du elegance og stil med Still glasflasken fra Nicolas Vahé. Med en kapacitet på 1000 ml, gør denne flaske det nemt og bekvemt at servere vand ved ethvert spisebord.

Denne glasflaske er mere end blot en beholder - det er en dekorativ genstand, som øger estetikken ved din borddækning. Med sit smukke, underspillede print, stråler flasken af enkel elegance og diskret raffinement. Det minimalistiske design gør det let at matche med en lang række stel, hvilket gør den til en essentiel del af din spiseoplevelse.

Flasken, kaldet "Still", er perfekt til vand uden brus, men dens anvendelse går langt ud over dette. Den kan også bruges til servering af friskbrygget iste, hjemmelavet limonade eller andre lækre drikkevarer. Med denne flaske, kan du præsentere dine drikkevarer på en måde, der ikke kun smager godt, men også ser indbydende ud.

"Still" flasken er ikke bare forbeholdt formelle middage. Den er lige så effektiv og stilfuld ved spontane sammenkomster med vennerne, hvor en uformel, men samtidig sofistikeret stemning er ønsket. Dens stilfulde design vil imponere dine gæster og tilføje et elegant touch til ethvert arrangement.

Denne glasflaske fra Nicolas Vahé er skabt med en dyb respekt for både æstetik og funktionalitet. Den er robust nok til daglig brug, men samtidig så smuk, at den kan bruges til særlige lejligheder. Flasken er nem at rengøre og kan fyldes igen og igen, hvilket gør den til et bæredygtigt valg.

Gør din borddækning til en sand stiludtryk med "Still" flasken fra Nicolas Vahé. Med dens enkle elegance og alsidighed er den en uundværlig tilføjelse til din samling. Server dine drikkevarer med stil og lad flaskens skønhed fremhæve din sans for detaljer.

Nicolas Vahé's "Still" flaske - fordi vand serveret med stil smager bedre.

Der er plads til 1000 ml væske i flasken og den måler 21,9 cm i højden og har en diameter på 9,2 cm

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Kapacitet
1000 ml
Farve
Klar
Diameter
9,2 cm
Højde
21,9 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)