Hune kniv (L: 23,5 cm) i Copper Hammered look fra Broste Copenhagen

Hune Kniv, Copper Hammered

Hune kniven fra Broste Copenhagen i Copper Hammered farve kombinerer stilfuld design og praktisk robusthed. Den halv-matte kobberfarve og det unikke hamrede udtryk på skaftet skaber et distinkt og elegant look.

Beskrivelse

Gør dit middagsbord mere indbydende med Hune kniven fra Broste Copenhagen i den smukke Copper Hammered farve.

Hune kniven er en enkeltstående del af det eksklusive Hune bestiksæt, og nu har du muligheden for at erhverve denne kniv separat. Den bærer en halv-mat kobberfarve, der både er unik og stilfuld. Skaftets hamrede udtryk giver kniven en sofistikeret og karakteristisk kant, der gør den til en sand eyecatcher på ethvert bord.

Kniven er fremstillet af robust rustfrit stål, der er designet til at modstå det daglige slid og brug. Dens hårdførhed kombineret med den stilede æstetik gør den til et både praktisk og elegant tilbehør i ethvert køkken.

Selvom kobberfarven på kniven er belagt og den tåler maskinopvask, anbefales det at vaske den op i hånden for at bevare dens strålende farve og unikke struktur i mange år. Hvis du ønsker et bestikstykke, der kombinerer funktionalitet og design, så er Hune kniven i Copper Hammered fra Broste Copenhagen det oplagte valg. Den vil uden tvivl tilføje et strejf af elegance til dine middage og gøre hvert måltid til en særlig begivenhed

Info om kniven:
Længde: 23,5 cm
Bredde: 2 cm
Materiale: Rustfrit stål

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål
Opvaskemaskine
Nej
Farve
Kobber
Bredde
2 cm
Længde
23,5 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)