Hune kniv (L: 23,5 cm) i farven Titanium Mat Black fra Broste Copenhagen

Hune Kniv, Titanium Mat Black

Udforsk dybden af elegance med Hune kniven fra Broste Copenhagen i titanium mat sort. Dette unikke køkkenredskab kombinerer robusthed med sofistikation, takket være sit robuste rustfrie stål og det distinkte matte finish. Denne kniv tilfører en touch af luksus til alle måltider.

Beskrivelse

Oplev elegance og dybde i din borddækning med Hune kniven fra Broste Copenhagen i den dramatiske farve titanium mat sort.

Hune kniven er en eksklusiv del af det luksuriøse Hune bestiksæt, og nu har du muligheden for at erhverve denne unikke kniv separat. Den præsenterer en halv-mat sort titaniumfarve, der både er unik og distinkt. Skaftets matte finish giver kniven en sofistikeret og udsøgt kant, der gør den til et ægte blikfang på ethvert middagsbord.

Kniven er omhyggeligt fremstillet af holdbart rustfrit stål, konstrueret til at modstå daglig brug og slid. Dens robusthed kombineret med det stilfulde æstetiske udtryk gør den til et både praktisk og elegant køkkenredskab.

Selvom det sorte titanium på kniven er belagt og den tåler maskinopvask, anbefales det alligevel at vaske den i hånden for at bevare dens raffinerede farve og unikke struktur gennem mange år. Hvis du søger et stykke bestik, der skiller sig ud både i funktionalitet og design, er Hune kniven i titanium mat sort fra Broste Copenhagen det perfekte valg. Den vil uden tvivl tilføre et præg af luksus til dine måltider og gøre hver enkelt spiseoplevelse til noget helt specielt.

Info om kniven:
Længde: 23,5 cm
Bredde: 2 cm
Materiale: Rustfrit stål

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål
Opvaskemaskine
Nej
Farve
Sort
Bredde
2 cm
Længde
23,5 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)