Hune kniv (L: 23,5 cm) i brushed satin hammered look fra Broste Copenhagen

Hune Kniv, Brushed Satin Hammered

Hune kniven fra Broste Copenhagen i Brushed Satin Hammered er en sand skønhed på ethvert bord. Denne rustfri stålkniv charmerer med sin unikke semi-matte finish og sofistikerede hamrede skaft. Robust nok til daglig brug, men med en elegance, der gør hvert måltid til en særlig lejlighed.

Beskrivelse

Forvandl dit middagsbord til en sand fest for øjnene med Hune kniven fra Broste Copenhagen i den imponerende Brushed Satin Hammered farve.

Hune kniven er en særlig del af det eksklusive Hune bestiksæt. Nu har du muligheden for at erhverve denne enkeltstående kniv, der er indbegrebet af skandinavisk design og kvalitet. Med sin unikke, semi-matte finish i en smuk og subtil børstet satinfarve, er denne kniv et sandt mesterværk.

Skaftets karakteristiske hamrede struktur er en fryd for øjet og giver kniven en sofistikeret og umiskendelig elegance. Det er en kniv, der ikke bare skal bruges, men beundres. Den tiltrækker opmærksomhed og inviterer samtalen til bordet, og er dermed en ægte eyecatcher i ethvert middagsselskab.

Hune kniven er omhyggeligt fremstillet af robust rustfrit stål, en garanti for dens holdbarhed og evnen til at modstå dagligt slid og brug. Med sin kombination af styrke og stil, er denne kniv et både praktisk og æstetisk tiltalende tilbehør til ethvert køkken.

Selvom det robuste materiale og den semi-matte finish er designet til at holde i mange år, anbefales det stadig at vaske Hune kniven op i hånden for at bevare dens uforlignelige farve og struktur. Dette er et bestikstykke, der både skal bruges og passes på, og som vil give en særlig glæde hver gang du ser det i din bestikskuffe.

Hune kniven i Brushed Satin Hammered fra Broste Copenhagen er et indbegreb af både funktionalitet og design. Dens unikke udtryk og kvalitetsmaterialer gør det til det oplagte valg for dem, der ønsker at tilføje et strejf af elegance og karakter til deres middagsbord. Dette er ikke bare en kniv - det er en invitation til at gøre hvert måltid til en særlig begivenhed.

Info om kniven:
Længde: 23,5 cm
Bredde: 2 cm
Materiale: Rustfrit stål

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål
Opvaskemaskine
Nej
Farve
Sølv
Bredde
2 cm
Længde
23,5 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)