Hune spiseske (L: 20,5 cm) i farven Copper Hammered fra Broste Copenhagen

Hune Spiseske, Copper Hammered

Hune Spiseske i den smukke farve "Copper Hammered" forener moderne design, uforbeholden kvalitet og nordisk æstetik. Fremstillet af holdbart rustfrit stål, har denne spiseske et unikt hamret look, der tilføjer sofistikation til din borddækning.

Praktisk til daglig brug og stilfuld nok til at gøre en statement ved enhver lejlighed.

Beskrivelse

Denne spiseske repræsenterer en perfekt fusion af moderne design, utvetydig kvalitet og skandinavisk æstetik, der tillader dig at skabe en indbydende og eksklusiv borddækning til enhver anledning.

Hune Spiseske er dybt inspireret af det rå og uforstyrrede naturlige miljø, som er karakteristisk for de nordiske lande. Den bemærkelsesværdige "Copper Hammered" farve fremtræder med en unik halvmat finish, der afspejler tonerne fra ældet kobber. Denne farve og det unikke hamrede look på skeens krop giver spiseskeerne et sofistikeret udtryk, der kan tilføje en ekstra dimension til din borddækning. Farven er fleksibel nok til at matche både moderne og traditionelle service sæt, og er lige så passende til en casual brunch som til en formel middag.

Hune Spiseskeer er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, der er både holdbart og slidstærkt. Det hamrede look på skeens krop, er ikke blot æstetisk tiltalende, men også funktionelt, idet det forbedrer grebet og holdbarheden. Disse skeer er designet til at modstå hverdagens slid, og de tåler opvaskemaskine, hvilket gør rengøring nem og ubesværet. Med disse spiseskeer, får du et bestik, der er lige så praktisk, som det er smukt.

Broste Copenhagen er kendt for deres dedikation til håndværk og kvalitet, og Hune Spiseske er ingen undtagelse. Hver spiseske er omhyggeligt udformet for at sikre en behagelig vægtfordeling og en naturlig pasform i hånden. Den hamrede overflade tilføjer et unikt element til det enkle og elegante design, med en moderne silhuet, der taler til Broste Copenhagens designprincipper.

Med Hune Spiseske fra Broste Copenhagen i farven "Copper Hammered" får du et tidløst og moderne bestik, der kan holde til daglig brug, samtidig med at det fremstår som et design statement i dit køkken. Det er mere end bare et stykke bestik; det er en indbydelse til at nyde hvert måltid med stil og finesse. Skab uforglemmelige madoplevelser og sæt et personligt præg på dit bord med disse stilfulde og unikke spiseskeer.

Info om skeen:
Længden: 20,5 cm
Bredde: 4,1 cm
Materiale: Rustfrit stål

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål
Farve
Kobber
Bredde
4,1 cm
Længde
20,5 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)