• -40%
Frei sofabord (Ø: 60 cm) fra med sort stel og plade i mangotræ fra Bloomingville

Frei Sofabord

Dette stilfulde sofabord, fremstillet af sort mangotræ og jern, er den perfekte blanding af funktionalitet og design. Dets minimalistiske udseende, med en struktureret overflade og robust ramme, passer perfekt ind i ethvert moderne hjem og tilbyder en elegant løsning til enhver stue.

1.499,40 kr. 2.499,00 kr. -999,60 kr.

Beskrivelse

Frei sofabord fra Bloomingville er en elegant tilføjelse til ethvert moderne hjem. Dette sofistikerede møbelstykke, der skaber en unik kombination af sort mangotræ og jern, fremhæver et skarpt, enkelt design med en finkornet overflade, der tilføjer et strejf af raffinement og luksus.

Det sorte mangotræ, kendt for sin robusthed og varige skønhed, skaber en solid og pålidelig overflade, som både er funktionel og æstetisk tiltalende. Det er omgivet af en hård jernramme, som giver bordet ekstra stabilitet og holdbarhed, hvilket sikrer, at det ikke kun ser godt ud, men også vil holde i mange år.

Frei sofabordet er ikke blot et møbel, men en invitation til at nyde de enkle ting i livet. Stil en kop kaffe på det, læg dine yndlingsbøger på det, eller brug det som et centralt udstillingsområde for dine dekorative objekter. Det er en alsidig tilføjelse til dit hjem, som kan fungere i forskellige rum, fra stuen til køkken-alrummet og alt derimellem.

Dets minimalistiske design komplementerer enhver indretningsstil, hvilket gør det til en perfekt pasform for ethvert hjem. Dets sorte og neutrale farvetone giver mulighed for at fremhæve din personlige stil og smag. Frei sofabordet fra Bloomingville repræsenterer den perfekte blanding af praktisk funktionalitet og moderne æstetik. Gør dit hjem til et sted, hvor design og komfort mødes, med dette elegante og tidløse møbelstykke.

Produktoplysninger

Materiale
Jern
Mangotræ
Farve
Brun
Sort
Diameter
60 cm
Højde
35 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)