Tilbehør til biopejs

Viser 1-20 af 20 element(er)

Den moderne version af den åbne pejs sviner ikke: En biopejs brænder nemlig dampene fra bioethanol, så du kan få flotte flammer uden en skorsten eller noget træk. Du slipper allerede for sod, men pejsen er ikke helt vedligeholdelsesfri.

Pas godt på din biopejs med tilbehør, som gør rengøring, optænding og hyggen nemmere. I vores kæmpe produktoversigt, kan du finde det du har brug for. Vi har nøje udvalgt produkter til vores oversigt fra de bedste forhandlere på markedet for biopejse.

Nødvendigt tilbehør til biopejs

Der er noget tilbehør til din biopejs, der ganske simpelt er nødvendigt. Du er for eksempel nødt til at have bio ethanol, hvis du vil tænde op. Bio ethanol er det, der brænder i en biopejs, og er altså erstatningen for brænde.

Du må højst have 25 enheder á 1 liter bioethanol stående, og det skal opbevares køligt og frostfrit i emballage, der er tillukket og tæt. Hvis du vil opbevare mere, skal du have tilladelse fra brandmyndighederne.

Bioethanol er nemlig meget brandfarligt, og du skal sørge for at opbevare det sikkert. Blandt vores udvalg finder du forskellige mængder af bioethanol, så du selv kan regne ud, hvor meget du har brug for, alt efter hvilken type biopejs, du har, og hvor ofte du tænder op.

Find godt biopejs tilbehør

Blandt vores udvalg af tilbehør biopejs finder ud også ting, der kan hjælpe dig med at vedligeholde pejsen. Lige fra beslag til bundplade kan du købe nyt, når det mangler, og få det leveret lige til døren.

For husk, at selvom en biopejs er den moderne løsning, er det stadig en genstand, der bliver meget varm og bliver slidt. En gang imellem er det nødvendigt at erstatte nogle småting, og her står vi til rådighed!

Det er vigtigt, når du kigger på tilbehør til biopejs, at du sikrer dig, udstyret er beregnet til den rigtige model. Vægt, størrelse og temperaturer spiller ind, og hvis du installerer det forkerte tilbehør, kan det i bedste tilfælde være et spild af penge, og i værste vil det blive farligt.
Sørg derfor for at vide, hvilket mærke og hvilken model, der er tale om, når du ser efter udstyr.

Bestil i god tid

Der er noget udstyr til din biopejs, du bør bestille i god til, fx bioethanol, som jo skal bruges til at tænde op. Men andet er generelt bare godt at have liggende, hvis der skulle blive brug for det.

Det kan være små reservedele, ekstra beslag, ben eller andet, som indimellem skal udskiftes. Hvis du er usikker på, om noget skal skiftes, er det bedst at ringe til en ekspert.
Undgå at bruge din biopejs, hvis du lægger mærke til skader eller fejl. Kontakt i stedet fabrikanten eller en reparatør, som kan komme ud og sikre sig, at pejsen er forsvarlig at bruge.

Kend din biopejs og lad være med at tage unødige chancer – hyggen skal nok nå at komme!