LavAzza
Her på siden finder du et stort udvalg af LavAzzas lækre og afblancerede kaffe, som håndplukkes og dyrkes på nøje udvalgte plantager rundt om i verden.
Kaffen er karakteristisk med en rund og fyldig smag, som giver den optimale smagsoplevelse.
For at opnå den unikke balance i hver kaffe, har LavAzza sammensat forskellige kaffebønner der adskiller sig i kvalitet, forarbejdning og dirstrikt.
Du kan vælge mellem forskellig salgs kaffe med alt fra undetoner af chokolade og honning i fx Cereja Passita - til en smag med toner af blomster i fx Qualità Oro.
LavAzzas kaffe fås både som hele kaffebønner, instant kaffe og i kapsler.
Italiensk inspireret kaffe
Grundstenen for LavAzza kaffe, blev lagt i en købmandsbutik i 1895. Her eksperimenterede den passionerede kaffeelsker - italienske Luigi Lavazza, med forskellige former for kaffeblandinger, som i dag er LavAzzas varemærke. Her er blandingerne hemmelige og unikke, men med en genkendelig og lækker smag.
I dag rejser LavAzzas professionelle kaffesmagere verden rundt og bruger sorter fra forskellige verdensdele, til deres blandinger. Heriblandt Central- og Sydamerika, Afrika, Brasilien mv.
Når du drikker kaffe fra LavAzza støtter du den sociale, økonomiske og bæredygtige udvikling. Hos NORU vil vi gerne være med til at sikre, at du kan drikke din kaffe med god samvittighed og være med til at sætte et positivt aftryk på verden. Derfor har vi valgt LavAzza kaffe til dig.
Hvilken LavAzza kaffe skal du bruge
De fleste af LavAzzas kaffeblandinger går til alle slags kaffebrygninger, men vi har her lavet vores anbefaling af, hvilke kaffeblandinger der går bedst til de forskellige metoder.
Filterkaffe (Kaffemaskine)
Mellemmalede kaffebønner er bedst til filterkaffe.
Med LavAzza kaffe vil vi anbefale ¡Tierra! Organic eller Cereja Passita, der begge har en rund og sød smag.
Stempelkande
Groftmalede kaffebønner er bedst til stempelkande.
Med LavAzza kaffe vil vi anbefale Qualità Oro og Qualità Rossa, der begge er afbalanceret kaffe som er rig på smag.
Espresso
Fintmalede kaffebønner er bedst til espresso.
Med LavAzza kaffe vil vi anbefale Gran Aroma, der er delikat og aromatisk.
Mokkakande
Fintmalede kaffebønner er bedst til mokkakande.
Med LavAzza kaffe vil vi anbefale Caffè Espresso, der er en afbalanceret kaffe som er rig på smag.
OBS! Find din bryggeguide her