Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

 Bloomingville

Bloomingville - lækkert nordisk design

Du kender sikkert allerede Bloomingvilles lækre design, og nu kan du også få deres fantastisk dekorative Julie krus, kaffeskeer og skåle hos NORU! Her er tale om lækkert glaseret stentøj, som er dekoreret på hyggeligste vis - blandt andet med sjove og søde tekster, som kalder smilet frem.

Læs mere

Hvem er Bloomingville?


Bloomingville blev etableret tilbage i år 2000 af en dansk kvinde, der ønskede at udbrede design og produkter i den helt særlige nordiske lette stil, som er dybt forankret i æstetiske danske traditioner. I 2014 blev virksomheden en del af den amerikanske Regent-koncern, og to år senere lancerede man Bloomingville-produkterne i USA. Det blev en enorm succes, og også amerikanerne elsker de charmerende interiør-produkter og det lette design fra Bloomingville. Siden har virksomheden overtaget brandet Creative Coop, som nu også er lanceret i Europa med stor succes.


De lækre produkter


Bloomingville er lækkert nordisk design til hjemmet i høj kvalitet og til yderst rimelige priser. Med Bloomingvilles charmerende produkter kan man løbende forny sit hjem, så det fremstår hyggeligt, moderne og er rigtig rart at være i. Idéen bag Bloomingvilles produkter er, at man for rimelige penge skal kunne forny sit hjem - uden nødvendigvis at skifte hele møblementet ud og male væggene. Virksomhedens designfilosofi er: “Skab glæde gennem forandring”, og det dækker over idéen om, at der ofte ikke skal så meget til at skabe nyt liv i hjemmet - man kan løbende foretage forandringer i det små, så hjemmet hele tiden er smukt, varmt, moderne, personligt og med en dejlig uformel atmosfære. Det kan man blandt andet gøre ved at udskifte - eller veksle mellem forskellige - puder, pyntegenstande, lysestager, plaider, skåle, kopper osv. Ofte skal der blot nogle få Bloomingville produkter til i et rum for at ændre hele rummets look og karakter. Og med disse produkter får man rigtig god kvalitet til rimelige priser.


Hos NORU har vi i første omgang valgt at tilbyde nogle få, men ikke desto mindre super skønne Bloomingville produkter med herlige detaljer, som vi synes passer perfekt ind i vores øvrige sortiment - se dem selv nedenfor.


Derfor skal du købe dine varer hos NORU


Hos NORU går vi op i god kvalitet, bæredygtighed og i økologi. Når du køber dine varer hos os, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at hente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og endda også mulighed for levering få timer senere, hvis du bestiller inden et bestemt klokkeslet og vælger levering med Burd Delivery. 


Når du bestiller dine varer hos NORU, kan du betale med almindelige betalingskort - blandt andet Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver naturligvis først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.


Levering


Vi gør vores allerbedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som overhovedet muligt! Det betyder blandt andet, at hvis du foretager bestillingen inden kl. 16, sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis det skal gå super hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr leverer varerne samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.


Er du i tvivl om noget, er du altid meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf.: 42421115.


Afhentning af dine varer i Søborg


Opholder du dig i nærheden af NORUs lager på Tobaksvejen i Søborg, kan du vælge selv at afhente dine bestilte varer - og det er naturligvis gratis! Vælger du dette, modtager du en E-mail, så snart ordren er behandlet, og varerne er klar til afhentning. Vi har dog almindeligvis temmelig travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er helt sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter din bestilling!

Læs mindre
Viser 1 - 24 af 117