Error!

Simon Coll

Simon Coll - lækker og luksuriøs spansk chokolade

Det spanske firma Simon Coll har - i bogstaveligste forstand - leveret delikat chokolade til sine kunder igennem århundreder! Her er tale om virkelig delikat luksus-chokolade af høj kvalitet, som kommer i lækker og veldesignet emballage. 

Simon Coll chokolade hos NORU

Hos NORU er vi intet mindre end begejstrede for den spanske luksus-chokolade fra Simon Coll, og i vores sortiment har vi både super lækre og delikate små massive chokolade-blade i skønne nostalgiske metalæsker, og vi har fantastiske plader chokolade, som er pakket med smag! Oveni kan vi tilbyde lækre lomme- eller taske-æsker i metal - fyldt til randen med fantastiske mørke chokoladenibs.

  • Chokolade-blade i metalæske
    4 forskellige varianter af små blade i hhv. flødechokolade, mørk 70% chokolade, 70% mørk chokolade med salt og hvid chokolade med jordbær. De kommer i lækre metalæsker, der rummer 60 gram lækker chokolade. Du kan dog også få lidt mindre æsker med 30 gram chokoladeblade i enten mælkechokolade eller 70% mørk chokolade - disse passer perfekt i de fleste frakkelommer og tasker.

  • Chokoladenibs i metalæske
    Med vores søde lommeæske med små nibs af skøn 70% mørk chokolade har du altid noget lækkert lige ved hånden! Kan du godt lide bare en lille bid koncentreret chokolade engang imellem i løbet af dagen, er denne æske med små lækre smagsbomber perfekt at have med dig.

  • Chokolade i plader
    Vores massive chokoladeplader fra Simon Coll kan fås med 60% mælkechokolade, 70% mørk chokolade, 85% mørk chokolade og med 70% mørk chokolade med mandler. De kommer i lækker indpakning med søde og lidt nostalgiske tegninger.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Vis mindre