32% Mælkechokolade blade i dåse fra Simon Coll
32% Mælkechokolade blade i dåse fra Simon Coll
32% Mælkechokolade blade i dåse fra Simon Coll
32% Mælkechokolade blade i dåse fra Simon Coll

Mælkechokolade i dåse

Simon Coll
66-44-01

Små lækre chokolade blade, i den fineste metalæske.

Med disse chokolader fra Simon Coll, får du de lækreste chokolade stykker udformet som fine små blade. Chokoladerne kommer i en smuk designet metaldåse, og giver det fuldendte udtryk af en ægte kvalitets chokolade. 

Beskrivelse

Den fineste lille æske med et udvalg af udsøgte chokolader. Chokoladerne er lavet med rene og enkle råvarer, hvor kvalitet er alt, hvad der betyder noget. Den fine dekorerede metalæske med de lækre chokolader kan være den perfekte gave eller den perfekte godbid til en chokoladeelsker.

Den lækre kvalitets-chokolade fra Simon Coll produceres på deres fabrik i Barcelona, som har lavet kvalitets chokolade gennem 6 generationer. Simon Coll udvælger nøje kakaobønnerne, der er blevet dyrket efter høje kvalitetsstandarder, og dettte smages tydeligt. Bønnerne ristes herefter på deres egen fabrik, og ender ud som små chokolade bidder, der smager som englene synger. 

Er du lidt af en chokolade elsker, er chokoladen fra Simon Coll er udsøgt bekendtskab. De smager nemlig helt fantastisk og emmer af luksus og kvalitet fra yderst til inderst!

Ingredienser: Sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, skummetmælkspulver, emulgator (sojalecithin), naturlig aroma. Kakaotørstof: 32 %.

Obs. Kan indeholde spor af valnødder, hasselnødder og mandler

Produktoplysninger

Vægt
60 gram

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)