Pazil

Pazil - krydderblandinger af højeste kvalitet

Lækre og aromatiske krydderblandinger, kryddersalte, tørpestoer, sennepper og meget andet med stor smag og i høj kvalitet.

Pazil fremstiller de herligste krydderblandinger og -salte samt tørpestoer og senneper - af absolut allerbedste og mest delikate slags! Her er tale om skønne og meget smagsrige produkter, som alle er spækket til randen med gode og rene råvarer - helt uden mærkelige tilsætningsstoffer, kunstige konserveringsmidler, smagsforstærkere og aromaer - ligesom produkterne heller ikke  indeholder laktose og/eller nødder eller eksempelvis pinjekerner. Her får man rene og “ærlige” krydderprodukter, som man kan bruge, som de er, eller selv kan røre til eksempelvis pestoer med god olie, parmesan og pinjekerner. Man kan også skabe de skønneste dressinger, marinader, grillsaucer og dip ved at blande krydderierne i eksempelvis god græsk yoghurt, creme fraiche, mayonaise eller andet. Man gør simpelthen med krydderblandingerne, som man nu synes, som det smager en bedst, og som man kan tåle det.

Skønne Pazil produkter hos NORU

Hos NORU har vi i første omgang valgt at tilbyde de skønne krydderblandinger samt en enkelt uimodståelig kryddersalt og en skøn koldpresset rapsolie, som er rigtig god at røre mange af de herlige krydderbandinger op med til marinader, pestoer osv. 

 • Aioli - Skøn krydderblanding af tørret hvidløg, løg, salt, persille og ingefær. Bland den i mayonaise til aioli eller i creme fraiche eller god olie til dressinger, saucer og marinader.

 • Chilli pesto - Dejlig krydderblanding med tørret hvidløg, paprika, chili, peber, persille, løg, timian, oregano, rapsolie og basilikum. Bland den med en smule vand, så krydderblandingen suger fugt til sig, og rør den derefter med en smule salt - samt evt. revet parmesan og blendede pinjekerner, nødder eller mandler - og en god olie til en skøn krydret pesto af passende konsistens.

 • Italiensk bruschetta - Vidunderlig krydderblanding med tørret tomat, hvidløg, løg, paprika, salt, basilikum, oregano. Bland den med en god olie til en passende konsistens og server blandt andet den skønne kryddermasse til eller på godt italiensk brød, i skønne pastaretter eller bland krydderiblandingen i creme fraiche og server det som vidunderlig dip til chips, grissini og til grillede grøntsager.

 • Mors drøm - Med denne krydderblanding får du tørret hvidløg, løg, persille, purløg og paprika i skøn forening, som du enten kan bruge direkte til at krydre eksempelvis steaks, kylling, fisk og æggeretter med, eller som du kan blande til dip og dressinger med hhv. creme fraiche og olie.

 • Mosters kyllingerub - Denne fabelagtige krydderblanding egner sig især godt som rub til fjerkræ. Den består af tørret paprika, salt, muskat, chili, bukkehornsfrø, hvidløg, persille og merian. Den kan enten bruges som tør-rub eller du kan blande lidt olie og lidt brun farin i krydderblandingen og røre den til en sej våd-rub, som du også kan anvende på andet end kylling - f.eks. er den fin som rub til langtidsstegt nakkesteg af godt svin..

 • Peperoncino pesto - Endnu en skøn tørpesto, der gør sig fantastisk både som krydderblanding til kød og fjerkræ og som kan røres til den dejligste pesto med lidt olie og evt. revet parmesan og findelte mandler, pinjekerner eller eksempelvis solsikkekerner. Krydderblandingen indeholder tomat, persille, salt, løg, basilikum, hvidløg, chili, peber og citronskal.

 • Pizza Mix - Perfekt sammensat krydderblanding, som kan bruges til alverdens delikate retter, dressinger og saucer, og som især gør sig fantastisk på gode hjemmelavede pizzaer. Blandingen består af oregano, paprika, rosmarin og peber, i mængder som er flot afstemt til hinanden.

 • Tzatziki - En ualmindeligt delikat krydderblanding med tørret hvidløg, salt, sukker og dild. Den er utroligt god i græsk yoghurt og med revet agurk i tzatziki, men den gør sig også perfekt i dressinger og kolde saucer til eksempelvis grillede grøntsager og godt kød eller fjerkræ. Prøv også at krydre skaldyr med denne blanding, et par dråber citron eller lime og en anelse olie, inden du griller dem eller giver dem en hurtig stegning på en hed grillpande - det smager fantastisk.

 • Weekend Dip - Delikat krydderblanding, der især egner sig til skøn dip og i grillsaucer, men som også sagtens kan bruges som krydderblanding på bøffer, fjerkræ og skaldyr. Blandingen indeholder tørret tomat, hvidløg, rørsukker, ananasflager, ingefær, røget paprika, cayenne, havsalt og majsstivelse.

 • Citronsalt - Vidunderlig kryddersalt, som består af salt, citronskal, gurkemeje og er fremstillet med en anelse citronolie. Brug den især til at krydre kylling, fisk, fjerkræ og grillede eller bagte grøntsager med - det giver smagen et herligt frisk og sommerligt pift, som de fleste vil sætte stor pris på.

 • Koldpresset rapsolie - En virkelig lækker og delikat kvalitetsolie med en dejlig og næsten nøddeagtig smag, der egner sig perfekt til dressinger, marinader, stegning, bagning, grillning og til at røre tørpestoer og krydderblandinger med. Erstat gerne smør, margarine, blandingsprodukter og kraftigt smagende olivenolie med denne delikate kvalitetsolie. Olien kommer i en smuk glasflaske, som gør, at den også er super velegnet som værtindegave eller i en gavekurv med andre lækre produkter fra Pazil.

Se produkterne fra Pazil nedenfor og klik dig ind på de enkelte produkter for yderligere information.

Vis mindre
Viser 1-24 af 30 element(er)