David Rio

Er du også helt vild med Chai latte? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du vores udvalg af David Rios Chai. Vidste du at alle David Rio Chai produkter er glutenfri, laktosefri og fri for GMO?

Når du køber David Rio Chai kan du forvente ægte krydderier fx kanel, kardemomme, muskatnød og ingefær. Og det er blot få af de smagfulde krydderier, som David Rio bruger til at fange Chais traditionelle, men dynamiske smag.

Chai er den perfekte middelvej, når du stå i mellem te og kaffe og ikke rigtig kan bestemme dig. David Rio Chai te og latte er lige til at nyde derhjemme eller på farten. Du tilsætter kun vand eller mælk.

Klik dig ind på vores forskellige varianter af David Rio Chai herunder og find dine favoritter.

Hvilken Chai latte skal du vælge?

“Klassikeren”

David Rios første chai latte opskrift, Elephant Vanilla Chai, er ligeså populær i dag som den altid har været. Elephant Vanilla Chai er en lækker, cremet blanding af sort te og premium krydderier.

“Den sunde”

Prøv denne Power Chai, hvis du gerne vil vælge den sundeste Chai latte. Denne power blanding kan nydes med ekstra god samvittighed, da den indeholder chai latte tilsat grøn matcha te. Du kan forresten se vores udvalg af grøn te og grønne te blandinger her.

“Den vovede”

Hvad siger du til en White Shark Chai? Den er ikke for alle, men hvis du er til en lidt mere frisk chai, så er det din vinder Chai! White Shark Chai er baseret på hvid Bai Muden te - tilsat citrus og sort peber. Det er en helt ny oplevelse af Chai te.

Savner du kaffen? Prøv denne simple Chai opskrift.

Du kan sagtens lave en lækker version af Chai latte med kaffe! 

Sådan gør du:

  • Lav en varme eller kold Chai latte (med enten mælk eller vand)
  • Lav en kop espresso og tilsæt den i din Chai latte
  • Voilà! Nyd din Espresso Chai Latte

Lær David Rio bedre at kende

David Rio startede oprindeligt i San Francisco, men i dag fås deres populære Chai produkter verden over.

Et af hovedkomponenterne i deres Chai produkter er en slags fyldig creme som er både mælkefri og fri for GMO (genmodificerede fødevare). 

Chai produkterne er også fri for hydrogenerede olier, transfedt og glutenfri.

David Rio bruger USDA-certificerede økologiske krydderier i alle deres chai produkter, fordi de går nøje op i valget af deres ingredienser. Hos NORU går vi også meget op i både økologi og bæredygtighed i bred forstand, og derfor har vi valgt David Rios Chai.

David Rios brug af økologiske krydderier giver deres Chai en bedre kvalitet, en forbedret smag og det er blandt andet deres måde at bidrage til at skabe et sundt produkt og et sundt miljø - for mennesker, planter og dyr.

Gratis gaveindpakning
30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 349,- til Danmark
Bestil inden kl 16 for afsendelse idag

Kurven er tom