Få 5% studierabat hos NORU

Hos NORU har vi mange studerende, der er glade for både vores drikkevarer og vores lækre udstyr til blandt andet kaffe- og tebrygning, og det har fået os til at tænke lidt over og huske tilbage til, da vi selv var studerende og uden ret mange penge mellem hænderne.

Vi kan godt huske det

Det er en kendt sag, at man som studerende ofte er nødt til at passe på med ikke at komme til at rutte for meget med pengene - ellers risikerer man, at det stramme SU-budget ikke holder. Hos NORU kan vi godt huske, hvordan det var at skulle passe ekstra meget på pengene som studerende, og vi synes faktisk, at det er lidt synd for jer, for når I knokler med bøgerne, har I også - og måske endda særligt - brug for dejlige hyggestunder, hvor I forkæler jer selv og studiekammeraterne med ekstra god kaffe at holde sig vågen på, lækre teer til de lange aftener med projektopgaver og gode sager til weekenden, hvor I slapper af og fester lidt mere end i dagligdagen. Derfor har vi her hos NORU besluttet, at I skal have rabat, når I handler hos os:

Et særligt tilbud

Til jer, der gerne vil holde næsen lige i sporet, mens I er under uddannelse, men som samtidig også gerne - bare engang imellem - vil nyde lidt ekstra lækkert og måske endda også har brug for en lækker tekande og nogle fede krus eller noget andet flot og brugbart til kollegieværelset eller studenterhyblen, kan vi tilbyde en studierabat på 5% på alt i shoppen på nær produkter fra DeLonghi. De eneste krav vi har, for at du kan opnå rabatten er, at du er indskrevet på et studie i Danmark og i øvrigt har et gyldigt studiekort.

Sådan gør du

Sådan får du din egen personlige studierabat-kode:
  1. Tag et billede af dit studiekort
  2. Indsend billedet til kundeservice@noru.dk, og husk at skrive i e-mailen, at du gerne vil bede om en studierabat-kode.
Når vi har modtaget din email, opretter vi din personlige kode og sender den til dig. Koden skal du bruge, når du bestiller dine varer, og den er gyldig i 1 år - eller til dit studiekort udløber.

5 fede ting til kollegieværelset eller studenterhyblen

  1. ICED Espresso Original Sweet - En fantastisk lækker færdigbrygget espresso af høj kvalitet, som ikke kræver hverken espressomaskine, kaffekværn eller noget som helst andet end en kop eller et glas. Den er klar til at drikke som et koldt espressoshot eller blandet med isterninger og mælk, når du har brug for lidt at styrke dig på - eller måske med vanillieis, når du bare gerne vil have en ualmindeligt lækker og lynhurtig dessert. ICED findes i forskellige herlige smagsvarianter - klik her for at se dem alle.
  2. For Life Stump tekande - Verdens fedeste lille tekande, der ikke alene kommer i alverdens fantastiske farver, men som også bare rummer et par gode kopper te og derfor er lille og handy og ikke fylder ret meget på hylden i tekøkkenet eller reolen.
  3. Xiaomi Mi Smart Kettle - en exceptionelt smart elkedel, hvor du med din Iphone eller smartphone kan styre vandtemperaturen præcist. Kanden koger vandet hurtigt, og har en indbygget sikkerhedsmekanisme, så den automatisk slukker, når den er tom for væske. Desuden kan kanden opretholde temperaturen i op til 12 timer, så du ikke behøver at koge vand igen og igen i løbet af dagen eller aftenen, fordi der hele tiden er vand klar på netop den temperatur, som du ønsker. En perfekt kvalitets-elkedel til kollegieværelser.
  4. Lækre dåser - Bor du småt, er det smart at anskaffe sig nogle pæne og funktionelle dåser til kaffe, te, kakao, sukker osv., for når du opbevarer det i dåserne, holder du det ikke bare frisk og holdbart i længst mulig tid, men du kan også lade dåserne stå fremme på en hylde eller i en reol, hvis der ikke er plads i køkkenskabet, uden at det ser rodet og grimt ud.
  5. Køb stort ind - Drikker du meget te eller kakao, så overvej at købe en stor pose ad gangen. Dels kan du i længden spare mange penge ved at gøre det, og dels skal du ikke huske at købe det ind hele tiden. Overvej f.eks. 2 kg. af NORUs egen Verdens Bedste Kakao, som er vildt populær og smager fantastisk. Vi kan f.eks. også anbefale en stor pose med hele 600 gram skøn Chaplon Fuldmånete, som er mindst lige så populær blandt vores unge kunder. Har du og dine venner eller naboer nogle gode tedåser, kan I også overveje at spare penge ved at købe stort ind sammen og så simpelthen dele kakaoen og teen mellem jer.
....og husk, at du kan få studierabat!