Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Kedler

Der er 15 varer.

Kedler - funktionelle og smukke

Med mindre man er den lykkelige indehaver af en cooker - en vandhane, der leverer kogende vand - eller man ikke har et problem med at koge sit vand i en gryde og efterfølgende brænde fingrene, når man hælder ved siden af kakaokoppen eller tekanden, har man brug for en vandkedel med tud eller hals. Det kan være en...

Kedler - funktionelle og smukke

Med mindre man er den lykkelige indehaver af en cooker - en vandhane, der leverer kogende vand - eller man ikke har et problem med at koge sit vand i en gryde og efterfølgende brænde fingrene, når man hælder ved siden af kakaokoppen eller tekanden, har man brug for en vandkedel med tud eller hals. Det kan være en god el-kedel, eller det kan være en “gammeldags” vandkedel til komfuret - hos NORU kan du få begge dele.

I vores sortiment har vi vandkedler i vidt forskellige materialer, i masser af skønne farver og ikke mindst med meget forskellige udtryk - du kan se dem alle længere nede på denne side. De er smarte, funktionelle og så pynter de gevaldigt i køkkenet. Se eksempelvis de vildt flotte Pour Over og SCS kedler med svanehals fra Kinto, Horwoods smukke Stove Top retro-kedler, Harios flot designede kedler, Kettle Buono og Kettle bona Drip, og ikke mindst de skønne retro-elkedler fra Plint, der kommer i mange herlige farver, nærmest emmer af nostalgi og samtidig ikke bare koger dit vand til perfektion, men også kan holde det kogende varmt, så længe det nu passer dig.

Læs mindre
Læs mere
Viser 1 - 15 af 15

Filtrér efter: