Alle varer fra brand La Posada

Kender du La Posada Coffees fantastiske og populære serie af økologiske pulverkaffer - eller instant-kaffer, som de fleste vel kalder dem i dag - med smag af hhv. karamel, hasselnød og vanillie, chokoladeAmaretto, kanel og irish cream? Det kan være virkelig svært at vælge mellem de forskellige delikate varianter, men hvis du holder af kaffe med ekstra lækker smag, og du ikke allerede kender La Posadas instant-kaffer, skulle du overveje at prøve dem fra en ende af! Vi tør næsten love, at du ikke vil blive skuffet. 

Læs mindre

La posada Coffee

Hollandske La Posada Coffee fremstiller de skønneste instant-kaffer med ekstra smag af eksempelvis irish cream og karamel. I firmaet er man meget klar i spyttet: Kaffeprodukterne skal være smagfulde og interessante, skal være hurtige og lette at anvende, og de skal være etisk forsvarligt og bæredygtigt fremstillet! Kort sagt, kaffen skal smage godt - men den skal også føles godt at købe og indtage!

Alle La Posada Coffees produkter er økologiske, kun tilsat naturlige aromastoffer og produceres under bæredygtige forhold, hvilket betyder, at man - når man køber firmaets produkter - er medvirkende til at beskytte miljøet samt understøtte succes for de kaffebønder, der producerer bæredygtigt og etisk forsvarligt. Noget der i sidste ende kommer os alle til gode…

La Posada er UTZ-certificeret, Rainforest Alliance-certificeret og er økologi- og fairtrade-mærket.

Lidt generelt om instant-kaffe

Instant-kaffe er pulverkaffe - eller “hurtig-kaffe”, som nogen kalder det. Det fremstilles ved, at et tyktflydende koncentrat af kaffe enten spraytørres til granulat med varm luft eller frysetørres. Ved frysetørring tilsættes koncentratet nitrogen, der giver fylde, hvorefter det tørres med kold luft, fryses og atter tørres til granulat. Forskellen på de to fremstillingsformer opleves tydeligt i slutprodukterne, hvor den frysetørrede instant-kaffe har en noget højere kvalitet og meget bedre aroma end den spraytørrede pulverkaffe. Frysetørret instant-kaffe er i øvrigt den type pulverkaffe, der drikkes mest af i Danmark, selvom det faktisk kun er 1/3 af al instant-kaffe, der produceres på verdensplan, som er frysetørret.

Forbruget af pulverkaffe i Danmark er stigende og er især et hit blandt kvinder - og især blandt østdanske kvinder. Faktisk er mere end hver femte kop kaffe, som drikkes i Danmark, lavet på instant-kaffe.

NORUs produkter fra La Posada

Hos NORU forhandler vi alle La Posada Coffees instant-kaffer med ekstra smag, ligesom vi også tilbyder den virkelig lækre “Dark Roast Instant Økologisk Fairtrade Kaffe”, som er mørkristet og med stor og god kaffesmag.

La Posada Coffee - Dark Roast Instant Økologisk Fairtrade Kaffe

Den skønneste mørkristede økologiske instant-kaffe af høj kvalitet. Kaffen er bæredygtigt produceret, og bønnerne er blevet mørkristet før frysetørringen, hvilket giver en intens og meget ensartet kaffesmag. En skøn instant-kaffe med masser af mørk fylde i smagen!

La Posada Coffee - Amaretto instant økologisk kaffe

Fantastisk økologisk frysetørret instant-kaffe med naturlig smag af den verdensberømte italienske likør, Amaretto, der er lavet på abrikoser og har en umiskendelig smag af mandler. Amarettoen tilfører kaffen et strejf af sødme, som spiller fantastisk sammen med den gode kvalitetskaffe. En virkelig lækker instant-kaffe, der passer lige godt til dessert og sofahygge.

La Posada Coffee - Caramel instant økologisk kaffe

Delikat økologisk instant-kaffe med skøn sød smag af karamel. Kaffen er sammensat af nøje udvalgte økologiske kvalitets-kaffebønner, der er tilsat naturlig aroma og efterfølgende frysetørret. En dejlig sød kaffe, der ikke kræver tilsætning af ekstra sukker eller sødemiddel.

La Posada Coffee - Chocolate instant økologisk kaffe

Kaffe og chokolade er et “match made in heaven” - sådan har det altid været. I denne virkelig aromatiske økologiske instant-kaffe er kvalitets-kaffebønnerne tilsat naturlig aroma af chokolade inden frysetøringen. Dette giver en skøn kaffe med tydelig chokoladesmag, som næsten får englene til at synge. En dejlig og intens instant-kaffe, som de fleste vil kunne lide.

La Posada - Cinnamon instant økologisk kaffe

Vidunderlig og økologisk instant-kaffe med naturlig kanel-aroma, som er tilsat inden frysetørringen.

Kanel og kaffe går fantastisk i spænd med hinanden, og her er tale om en skøn kaffe, som måske er ekstra dejlig i sofahjørnet på en kold vinterdag.

La Posada - Hazelnut & vanilla instant økologisk kaffe

Intens og lækker økologisk instant-kaffe med naturlig smag af hasselnød og vanilje. Kaffen har den dejligste cremede og søde smag, og den er et hit hos både unge og ældre kaffedrikkere - måske især som dessert-kaffe efter et godt måltid mad.

La Posada - Irish cream instant økologisk kaffe

Kaffe med irsk flødelikør er en klassiker, og i denne variant af La Posadas instant-kaffer er den delikate cremede - og ret populære - naturlige aroma fra irsk flødelikør tilført kaffen inden frysetørringen. Kaffen er økologisk - og nærmest et must at prøve, hvis man holder af kombinationen “kaffe og Baileys”.

Læs mere
Viser 1 - 9 af 9 varer
Viser 1 - 9 af 9 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder