Pukka te

Er du også stor fan af de delikate, økologiske teblandinger fra Pukka? Så kan du nu købe din Pukka te hos NORU.

Pukka er kendt for at lave lækre urteblandinger, sammensat på et utal af måder. Teerne har det til fælles, at de er sammensat af den engelske urte-terapeut Sebastian Pole ud fra den 5000 år gamle videnskab “Ayurveda”, som også kaldes “The art of living wisely”. Hver eneste te har sine unikke egenskaber. 

Her er både te, der er gode at falde i søvn på, te der er gode om morgenen - endda te der er gode, hvis du ammer. Her er også blandinger med Matcha te, som er en magisk helbladet grøn te, også kendt som matcha pulver.

Al Pukka te er 100% økologisk og er så vidt muligt fremstillet under Fair Trade principperne. De er fri for kunstige aromastoffer og konserveringsmidler.

Du kan klikke dig ind på de enkelte teblandinger fra Pukka og læse mere om dem her på siden.

Hvilken kop te er du til?

Hos Pukka har man udviklet te med særligt udvalgte ingredienser til nærmest en hver lejlighed og med forskellige unikke egenskaber. Der er både te, som giver dig mere energi, og te som hjælper dig med at slappe af. Der findes te til efter et måltid, detox te til at hjælpe din naturlige udrensning og koffeinfri te. En te til dig, som er gravid og til dig, som ammer. Og så er der selvfølgelig masser af lækre teer, du kan drikke, når som helst på dagen i en stille stund.

Hvad skal du vælge?

Er du i tvivl om hvilken Pukka te du skal vælge? Så kommer her et par tips alt efter dine behov og lyster. Du skal vælge en af disse Pukka teer:

...Når du skal slappe ekstra af: “Lemon & Mandarin” eller “Chamomile, Vanilla & Manuka Honey”.

 

...Efter et måltid, når du gerne vil støtte din fordøjelse: “After Dinner”, “Peppermint & Licorice” eller “Three Fennel”.

 

...Når du savner mere energi: “Ginseng Matcha”, “Revitalise” eller “Lemongrass & Ginger”.

 

...Når du ønsker at booste dit immunsystem: “Three Ginger”, “Lemon, Ginger & Manuka Honey” eller “Elderberry & Echinacea”.

 

...Når du er gravid: “Motherkind pregnancy”.

 

...Når du ammer din baby: “Motherkind baby”.

 

...Når du gerne vil støtte udrensning og afgiftning af din krop: “Supreme Matcha”, “Detox”, “Cleanse” eller “Clean Matcha Green”.

 

...Når som helst på dagen, når du vil forkæle dig selv eller dine kære: “Love” eller “Cleanse”.

 

...Når du helst vil have koffeinfri te: “Vanilla Chai”

Vidste ud at…

Flere af Pukka teerne har vundet guldmedaljer for deres smag ved the Great Taste Awards? De er alle sammensat med inspiration fra “Ayurveda”, som er en gammel indisk visdom. Ordet “Ayurveda” står for “Livets visdom”. Det er en visdom, der kan strømme ind i dit liv og hjælpe dig med at udleve dit fulde potentiale. En holistisk tilgang til livet, som hjælper dig med at balancere krop, sind og sjæl.

4 tips til alle tedrikkere:

  • Brug filtreret og frisk kogt vand. Sørg altid for at bruge frisk, rent vand til din te, meget gerne ved at filtrere det først. Genbruger du tidligere kogt vand, risikerer du, at det indeholder uønskede forbindelser, f.eks. nitrater og salte, der kan være i dit vand.
  • Ikke for varmt, ikke for koldt. Hælder du for varmt vand over din te, kan teen hurtigt blive bitter i smagen. Er vandet dog for koldt, lokkes smagen ikke ud af urterne, hvilket gør din te alt for mild i smagen eller nærmest smagløs. Den rette temperatur til vandet er 90-95 grader afhængigt af hvilket type te, det er.
  • Lad teen trække i den rette tid. Delikate aromatiske blomster, blade og frø har mindre infusionstid, fra fem til ti minutter. Hårdere frugter, rødder og bark kræver længere infusionstid, fra 10 op til 20 minutter. Læs altid på den enkelte te, hvor længe den skal trække.
  • Duft til din te! Undersøgelser har vist, at 80-90% af al smag faktisk opleves gennem vores næse - dvs. at vi primært smager gennem lugtesansen! Tag derfor en dyb og lang indånding, så du kan sætte pris på aromaen i din te fuldt ud.
Gratis gaveindpakning
30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 349,- til Danmark
Bestil inden kl 16 for afsendelse idag

Kurven er tom