Servietter & Servietringe

Servietter & servietringe - et elegant og moderne touch på borddækningen

Til et veldækket bord hører ordentlige stofservietter, der signalerer kvalitet, elegance, overskud og gæstfrihed. Her finder du virkelig lækre, moderne og elegante stofservietter og servietringe, der bare giver lige det dér ekstra til det dækkede spise- og kaffebord - både...

Læs mindre

Servietter & servietringe - et elegant og moderne touch på borddækningen

Til et veldækket bord hører ordentlige stofservietter, der signalerer kvalitet, elegance, overskud og gæstfrihed. Her finder du virkelig lækre, moderne og elegante stofservietter og servietringe, der bare giver lige det dér ekstra til det dækkede spise- og kaffebord - både ved festlige lejligheder, gæstebud og i dagligdagen. 

Servietterne

Broste Copenhagens super lækre hørservietter fås i et væld af virkelig skønne farver, der passer perfekt ind i moderne hjem. De er lavet i ØkoTex hør - der er helt fri for skadelige stoffer -, måler 45x45 cm., og sælges 6 stk. ad gangen til yderst rimelig pris. Servietterne kan i øvrigt vaskes på 30 grader i vaskemaskine. Se dem alle nedenfor.

Servietringene

Som tilbehør til virkelig lækre stofservietter hører smukke servietringe i moderne materialer og farver. Broste Copenhagens servietringe er virkelig smukke sammen med de lækre hørservietter, og vi fører dem i sort jern, mat messing, kobber og jern. Servietringene sælges i pakker á 6 stk. til en rigtig god pris. Se de forskellige varianter nedenfor.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU er vi kvalitetsbevidste og går ind for bæredygtighed. Når du køber dine varer hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager i Søborg, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du handler hos NORU kan du vælge at betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med kort, bliver beløbet naturligvis reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager i Søborg.

Levering

Vi gør vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at hvis du foretager bestillingen inden kl. 16, så sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs her meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du også altid velkommen til at ringe til vores hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer i Søborg

Opholder du dig i nærheden af vores lager på Tobaksvejen i Søborg, er det også en mulighed selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en E-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog ofte meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 25 af 25 varer
Viser 1 - 25 af 25 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder